REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Santykiai (nuotr. Fotolia.com)

Penktadienio horoskopas: pasiruoškite nepamirštamam savaitgaliui tinkamai

Pradėkite savaitgalį su gera nuotaika. Viskas, ko reikia – tik jums skirtas liepos 8 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Pradėkite savaitgalį su gera nuotaika. Viskas, ko reikia – tik jums skirtas liepos 8 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Jei išvakarėse vartojote svaigalus, tai nekaip jausitės naktį, o dieną laukia atsakingi reikalai ir vargu ar jiems susikaupsite. Turite būtinai sutvarkyti nebaigtus reikalus, antraip jums kirs per kišenę, gal net pavesite kitus žmones, kolektyvą.

REKLAMA

Tauras

Šiandien jums kaip oro reikės geros kompanijos, žmogiško dėmesio ar tiesiog žmonių gausos aplinkui. Draugų paraginti, galite rizikingai elgtis, staiga leistis į neplanuotą kelionę.

Dvyniai

Nelengva diena, nes jūsų emocinė ir fizinė būklė gali būti labai pažeidžiama. Tykos infekcinės ligos. Reikia labai saugotis sprogimų, ugnies, vengti riziką keliančių situacijų. Nesužeiskite ir kitų, nes atsakomybė būtų sunki.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien nuo pat ryto galvosite apie numatomas pramogas, šou bei pasimatymus. Tačiau kai kurie planai gali staiga pasikeisti. Per daug neišlaidaukite, saugiai laikykite pinigus ir kontroliuokite vaikus.

Liūtas

Šiandien gali nudžiuginti papilnėjusi piniginė, gauta dovanėlė ar įsigytas daiktas. Tačiau nerimą kels artimo žmogaus problemos. Jūsų išsiblaškymas kelyje taip pat gali pridaryti bėdos.

Mergelė

Gana neblogai seksis tvarkyti formalumus, su informacija, reklama, siuntomis susijusius reikalus. Visgi koją gali kišti konkurentai ar prasti orai. Didelė avarijų grėsmė, tad būkite atidūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Dėmesio centre šiandien bus artimieji, šeima. Jums atrodys, kad jie elgiasi rizikingai. Regis, toks manymas nebus iš piršto laužtas. Pavojai išties tykos, ypač vaikų ir vaikiškai neatsakingų suaugusiųjų.

Skorpionas

Šiandien būsite azartiškai nusiteikę, trokšite meilės ir žaidimų, tačiau neatsargumas gali atnešti nekokių pasekmių. Pasisaugokite gamybinių ir kitokių traumų, avarijų. Jei būsite kūrybiški, sulauksite aplodismentų.

Šaulys

Darbuositės išsijuosę ir vis tiek to kas nors neįvertins, priekaištaus. Arba jums atrodys, kad kiti viską krauna ant jūsų pečių, išnaudoja. Regis, nebetylėsite, tad galimi konfliktai. Valdykitės, jeigu nenorite prarasti darbo. Venkite nekokybiško maisto.

REKLAMA

Ožiaragis

Be artimo žmogaus, antrosios pusės, šiuo metu būtumėte lyg be sielos. Neišdalykite savęs atsitiktiniams pažįstamiesiems, jeigu norite darnių santykių su brangiausiais žmonėmis.

Vandenis

Būsite seksualūs ir išlaidūs, norėsis egzotikos. Deja, tolimose kelionėse tykos pavojai. Nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais žmonėmis.

Žuvys

Rizikinga diena. Saugokite save bei kitus. Spontaniškas polėkis jums leis įdomiai pasireikšti, pabėgti nuo rutinos. Tačiau tai gali stumti ir į pavojus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų