REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Bučinys (nuotr. Fotolia.com)

Diena prieš rytojų: sužinokite, ką šiandien jums žada horoskopas

Netikėtumų kupinas antradienis laukia visų be išimties zodiako ženklų. Tad būkite pasiruošę ir sužinokite tik jums skirtą liepos 5-sios horoskopą 12 zodiako ženklų:

26

Netikėtumų kupinas antradienis laukia visų be išimties zodiako ženklų. Tad būkite pasiruošę ir sužinokite tik jums skirtą liepos 5-sios horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Neprognozuojamos, įtemptos dienos. Saugokite savo šeimos laimę, puoselėkite gerus santykius su antrąja puse. Itin nesmagus savaitės vidurys: negeras laikas rizikuoti sveikata, pinigais.

REKLAMA

Tauras

Nepalankios dienos, ypač įtakingiems, aukštas pareigas einantiems vyrams. Derėtų būti atsargesniems, kad neįsiveltumėte į avantiūras ar kvailai nesusipyktumėte su svarbiu žmogumi.

Dvyniai

Mokėkite susitaikyti su jums keliamais reikalavimais šeimoje ir darbe. Nebūkite labai dalykiški su artimaisiais – daugiau meilės.

Vėžys

Aplinkiniams turite būti tinkamas pavyzdys, kaip dera elgtis. Likite lankstūs ir kantrūs.

Liūtas

Liūdnokas laikas: dėl visko pernelyg jaudinsitės. Nesivelkite į konfliktus ne tik namuose, bet ir viešumoje, ypač su teisėsaugos atstovais, kelių policija.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Gali stigti jėgų, geros nuotaikos, ir tai reiškia, kad jums paprasčiausiai stinga poilsio. Vėliau atsigausite, pasijusite stiprūs, tiesa, bus svarbu siekti kompromiso ir nepiktnaudžiauti savo jėga, įtaka – viską sugadinsite.

Svarstyklės

Jausitės kiek geriau nei kiti, tad aplinkinius lengvai įkvėpsite laimei. Vis dėlto ir jūs galite pasiduoti provokacijoms, ypač jei tai bus susiję su mylimu asmeniu, – būsite linkę pavyduliauti, tad pasistenkite mažiau gilintis į mylimo žmogaus ar sutuoktinio elgesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Likite atidūs, saikingi. Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu, neskubėkite žadėti ir įsipareigoti – tai gali brangiai kainuoti. Saugokitės nepažįstamų kelionėje. Atsargiau vairuokite.

Šaulys

Niekur neskubėkite, nesiimkite sudėtingų, įtemptų darbų – apsiribokite tik neišvengiamais reikalais.

Ožiaragis

Savaitė prasidės puikiai, atsigausite, tapsite optimistai, kūrybingi ir išradingi, tiesa, linkę neapgalvotai veltis į avantiūras. Būkite kantresni bendraudami su mylimu žmogumi: galite rimtai susipykti.

REKLAMA

Vandenis

Būsite išmintingesni ir supratingesni, tad per šventes jums gali tekti ramintojo, taikdario vaidmuo. Neįsivelkite į konfliktus net siekdami gero.

Žuvys

Sudėtinga diena: jūsų interesai gali neatitikti (net pjautis) ne tik su artimųjų (ypač sutuoktinio), bet ir partnerių, visuomenės nuostatomis. Aplinkybės gali provokuoti viršyti savo įgaliojimus veikloje, nevykdyti susitarimų, piktnaudžiauti savo įtaka.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų