REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Kristina Aleknaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jau nuo šio pirmadienio su TV3 žinių žiūrovais sveikinsis ne tik puikiai pažįstami laidos komandos nariai, bet ir po motinystės atostogų grįžusi Kristina Aleknaitė.

24

Jau nuo šio pirmadienio su TV3 žinių žiūrovais sveikinsis ne tik puikiai pažįstami laidos komandos nariai, bet ir po motinystės atostogų grįžusi Kristina Aleknaitė.

REKLAMA

Daugiametės patirties turinti žurnalistė eteryje pradėjo dirbti kai šeimos pagausėjimo sulaukė Renata Šakalytė-Jakovleva, o kol abi žinių vedėjos rūpinosi vaikais, jas laikinai pavadavo TV3 žinių kėdėje debiutavusi Audrė Kudabienė.

Sūnų kartu su vyru, Lietuvos banko Komunikacijos departamento direktoriumi Giedriu Simonavičiumi, auginanti moteris tikina, kad per metus trukusios pertraukos labiausiai pasiilgo veiklos.

„Žiniose dirbu labai ilgai, esu visiška senbuvė. Šiame darbe man patinka tempas ir net metus prabuvus namuose jis negąsdina. Pasiilgau tokios veiklos, nes namuose sėdėjimas yra daugiau ar mažiau rutina. Kol kas norisi nenuvilti kolegų, kad jiems būtų kuo paprasčiau su manimi dirbti, grįžusiai po metų pertraukos, bei nešokiruoti žiūrovų, kad jie stipriai nepajaustų, jog pasikeitė vedėja ir, kad svarbiausia būtų žinia“, - su šypsena apie pirmus įspūdžius tv3.lt portalui pasakojo K. Aleknaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie darbą žurnalistės akys sužiba džiaugsmu. Žinoma moteris tikina, kad jokių baimių neturi ir su nekantrumu laukia, kada kreipsis į TV3 žiūrovus.

REKLAMA

„Jausmas labai geras, pasiilgau veiklos bei kolegų. Galbūt keista, bet į darbą važiavau su šypsena. Jaudulio nejaučiu kol kas. Man pačiai dėl to šiek tiek keista. Eteris keistas dalykas, manau, kai atsisėsiu žinių kėdėje, tik tada pajausiu iš tikrųjų, kad grįžau. Laukiu šio vakaro, kad suvokčiau tai“, - pasakojo K. Aleknaitė.

Paklausta apie sunkumus darbe, ji išskyrė tik vieną bruožą, tai – netikėtumas.

„Kaip ir visiems žiniukams, netikėtumas yra vienas sunkiausių bruožų darbe, kurio tikrai neišvengsi. Pavyzdžiui, paskutinę minutę išlenda svarbi naujiena prieš pat žinias. Tada visi laksto kaip bitutės tam, kad spėtų ir, kad žiūrovą pasiektų ši žinia. Kai dirba seniai susibendravusi profesionalų komanda nebelieka dėl ko daugiau jausti streso ar įtampos“, - tikina TV3 žinių vedėja.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbai pasisukus apie asmeninį gyvenimą ir augantį sūnų moteris prisimena, kad šeimos pagausėjimo sprendimas atėjo natūraliai.

„Jaučiausi tam pasiruošusi ir visiškai subrendusi, man nėra devyniolika. Supratau, kad atėjo laikas pasirinkti, dabar arba niekada. Galiausiai, ta metų pertrauka tau duoda požiūrį iš šono. Tada tu matai žinias kaip žiūrovas ir supranti, kas svarbiausia. Niekada nepraleisdavau žinių. Būdamas žiniukas, tu tuo gyveni. Nėra nė vienos dienos be žinių. To tiesiog reikia kaip oro.

Aišku, po intensyvių motinystės metų šiek tiek sunku palikti vaiką, tačiau žinau, kad namuose juo puikiai rūpinasi tėtis arba miela auklė. Manau viskas bus gerai“, - šypsosi žurnalistė ir priduria, kad kol kas apie antrąjį vaikelį negalvoja.

tv3.lt primena, kad K. Aleknaitė ir jos vyras G. Simonavičius susituokė 2013-aisias kovo mėnesį, Vilniaus Bernardinų bažnyčioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų