REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Antroji tiesioginė realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida (fotoPRO nuotr.) (nuotr. Organizatorių)

Į nuolatinį darbų sūkurį įsitraukusi būsimo TV3 realybės šou „2 Barai“ vedėja Vaida Skaisgirė įsitikinusi, kad žmogus pats nusistato visas galimybes ir ribas. „Kartais jaučiu išties didelį nuovargį, tačiau pailsiu ir suprantu, kad užteks. Man visada norisi kažką daryti“, – atvirauja pašnekovė ir pasakoja apie skiriamą laiką sūnui, apkalbas bei pamokas, kurių išmokė vyras.

Į nuolatinį darbų sūkurį įsitraukusi būsimo TV3 realybės šou „2 Barai“ vedėja Vaida Skaisgirė įsitikinusi, kad žmogus pats nusistato visas galimybes ir ribas. „Kartais jaučiu išties didelį nuovargį, tačiau pailsiu ir suprantu, kad užteks. Man visada norisi kažką daryti“, – atvirauja pašnekovė ir pasakoja apie skiriamą laiką sūnui, apkalbas bei pamokas, kurių išmokė vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Šią vasarą žiūrovams siūlysite linksmą, dėmesį traukiantį reginį – TV3 realybės šou „2 Barai“. Koks tai projektas?

REKLAMA

- Tai intriguojanti premjera. Daugelį žiūrovų šis projektas turėtų nukelti gerą dešimtmetį atgal ir priminti legendinį realybės šou „Baras“. Tik šįkart šis projektas bus atsinaujinęs, o žiūrovai sulauks įvairių naujovių ir inovacijų. Dvejuose baruose bus po dvi komandas, kurias sudarys po šešis žmones. Jie kausis, konkuruos, darys viską, kad jų baras būtų populiaresnis. Galiausiai aiškinsis, kuris iš dalyvių geriausias ir vertas nugalėtojo titulo. Gyvendami kartu nuolatos bus stebimi, o tarp jų virs intrigos. Nugalėtojui atiteks automobilis „Fiat 500“. Žinoma, jis taip išsikovos žvaigždės statusą ir šlovę. Tai labai interaktyvus projektas, nes žmonės galės važiuoti į barus, bendrauti su dalyviais, stebėti jų darbą. Sekmadieniais vykstančios išlikimo kovos taip pat bus labai intriguojančios ir nuotaikingos.

REKLAMA
REKLAMA

- Atrankos į šį projektą dalyviai buvo išties įspūdingi. Nustebino žmonių drąsa ir išmonė?

- Į šį projektą atrinkta 12 žmonių, kurie yra labai skirtingi. Visus juos vienija tai, kad į šį projektą atėjo turėdami labai aiškius tikslus. Yra žmonių, kurie atėjo čia žūtbūt nugalėti, kiti akivaizdžiai atvyko tapti žvaigždėmis, nes jiems norisi dėmesio, dar kiti ieško nuotykių, mėgsta avantiūras. Manau, jų kova siekiant savo tikslų bus įdomi ir įtraukianti. Žinoma, kai kurie jų galbūt neturi ypatingų talentų, tačiau moka save pateikti. Vienas vaikinas komisijai šoko striptizą. Jis, žinoma, visus nustebino, tačiau galiausiai paaiškėjo, kad tai tebuvo lažybos su draugais. Taip pat turėsime labai įdomių merginų. Vienos stebins išmintimi, kitos trauks savo išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Vadinasi, šiame projekte neliks nepastebėta nė viena dalyvio savybė? Puikiai derės grožis ir išmintis?

- Žinoma. Kiekvieną savaitę bus skaičiuojama šių dviejų barų apyvarta. Kad būtų geriausi, dalyviai turės patys galvoti, kaip į barą pritraukti kuo daugiau žmonių. To baro, kurio apyvarta bus mažiausia, dalyviai turės išbalsuoti du žmones, kurie sės ant karštųjų kėdžių. Vieno jų išlikimą lems TV3 žiūrovai, balsuodami telefonu bei internetu. Prireiks išties daug žavesio, humoro, išminties, komunikacijos gebėjimų.

REKLAMA

- Kai žmonės dabar iškėlę galvas drąsiai sako, kad nežiūri televizijos, tikitės, jog netgi vasarą turėsite didelę žiūrovų auditoriją?

- Šiais laikais viskas labai greitai žengia į priekį. Todėl šis realybės šou bus vienas pirmųjų projektų, kuris apims tiek daug interneto naujovių. Sukurtoje interneto platformoje žmonės kiaurą parą galės tiesiogiai stebėti dalyvių gyvenimą, darbą ir pan. Dalyviai galės bendrauti su žiūrovais ir atsakyti į jų užduodamus klausimus. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio žiūrovai stebės laidas, kurios truks pusvalandį. Jose bus parodyti įdomiausi dienos momentai.

REKLAMA

- Laidos vedėjos vairą laikote nebe pirmą kartą. Jaučiatės užtikrintai?

- Visada yra šiek tiek jaudulio, streso, bet, kad ir ką daryčiau, šis jausmas manęs neapleidžia. Tačiau neslėpsiu, tai mane veža, padeda judėti pirmyn ir siekti maksimalių rezultatų. Manau, šįkart didžiausią nerimą man turėtų kelti tiesioginis eteris, kuriame patirties praktiškai neturiu. Tačiau šalia manęs bus ir laidą padės vesti Justinas Jankevičius, su kuriuo susipažinome per fotosesiją. Džiaugiuosi, kad mūsų biolaukai sutapo, todėl tikiu, jog pasirodymas ekrane bus vykęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Norite būti labiau matoma ar mieliau dirbate užkulisiuose?

- Gerai jaučiuosi abiejose pusėse. Žinoma, už kadro dirbu daugiau metų negu stoviu ant scenos. Man sunkiausia, kai reikia vienu metu būti ant scenos ir kontroliuoti renginį. Tokią patirtį turėjau TV3 projekte „Didysis magijos šou“. Tuomet teko išgyventi didelį jaudulį. Realybės šou „2 Barai“ neatliksiu jokių darbų, susijusių su prodiusavimu. Tačiau turiu tikslą dirbti tiek kadre, tiek už jo.

- Žinote, ko norite pasiekti, kokias svajones įgyvendinti? Ar, kaip ir daugelis moterų, norus keičiate kas akimirką?

REKLAMA

- Esu labai konkreti moteris, kuri aiškiai susidėlioja planus ir siekius. Be to, visada apgalvoju priemones ir veiksmų planą. Tačiau kalbant apie moteriškus dalykėlius (drabužius, pramogas), nuomonę keičiu dažnai. Vis dėlto viskas, kas susiję su darbu bei karjera, visuomet suplanuota. Be to, manau, tie planai labai sėkmingai įgyvendinami.

- Nesate staiga eteryje atsiradusi vienadienė žvaigždutė. Pasibaigus eteriui daug dirbate, organizuojate renginius, be to, namie laukia šeima. Kaip jumyse dera visi vaidmenys?

- Visi esame skirtingi. Mano patirtis rodo, kad kiek save apkrauni, tiek padarai. Tikiu, kad žmogus pats sau nustato visas galimybes ir ribas. Aišku, visada yra moterų, kurios daug mieliau realizuoja save tik besirūpindamos šeima ir namais. Be abejonės, tai taip pat didžiulis darbas. Todėl sunku pasakyti, kaip tiek daug vaidmenų manyje telpa. Tiesiog tokia gimiau. Aišku, kartais pajuntu išties didelį nuovargį, tačiau pailsiu ir suprantu, kad užteks. Man visada norisi kažką daryti. Kiekvienas iš mūsų turime atrasti save. Nereikia savęs prievartauti elgtis taip, kaip visiškai nesinori. Labai didelį spaudimą iš aplinkos jaučiau, kai susilaukiau vaiko. Nenorėjau stabdyti studijų ir darbų, nes troškau tobulėti, judėti į priekį. Ir tai visiškai nereiškia, kad savo vaiką myliu mažiau už tą moterį, kuri prie atžalos sėdi kiaurą parą iki jam sueina 3 m. Kiekviena moteris turi skirtingus prioritetus. Mano ir sūnaus ryšys puikus. Jis labai aktyvus bei komunikabilus berniukas, kurį nuo mažens pratinau prie judrios ir dinamiškos savo aplinkos. Jis auga matydamas, kad mama ir tėtis daug dirba. Ir jam tai atrodo normalu. Žinoma, reikia suprasti, kad visur yra ribos. Vaikui reikia labai daug dėmesio. Jei dėl darbų gausos nepavyksta ilgiau su juo pabūti, vadinasi, reikia žinoti, kaip kokybiškai išnaudoti laisvą laiką.

REKLAMA

- Jūsų gyvenimo ritmas intensyvus. Per kelerius metus pajutote stiprių asmenybės pokyčių?

- Žinoma. Aišku, mano kertinės savybės išliko. Esu užsispyrusi, ryžtinga, o visa kita įgijau bei išmokau dirbdama ir bendraudama su įvairiais žmonėmis. Jaučiu, kad tapau gerokai išmintingesnė. Labai džiaugiuosi, kad man tenka dirbti su televizijos, kino, meno, kultūros, verslo žmonėmis. Bendravimas ir buvimas su jais labai praturtina mane kaip asmenybę.

- Kokiais principais, vertybėmis vadovaujatės?

- Nors daug dirbu, tačiau pirmoje vietoje man yra šeima, artimieji. Susiklosčius bet kokiai situacijai visada rinksiuosi šeimą. Žinoma, man taip pat svarbi savirealizacija, kad ir kaip tai banaliai skambėtų. Kartais tenka sutikti žmonių, kurie pamiršta patį elementariausią dalyką – pagarbą kitam. Jeigu gerbsi žmones, su kuriais bendrauji, dirbi, jie visada tau padės. Svarbiausi principai gyvenime – pagarba ir sąžiningumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar buvimas šalia tvirto, sumanaus vyro įpareigoja? Kada nors norėjote prilygti savo vyrui ar visada ėjote savo keliu?

- Vien savo keliu nėjau. Nors kitiems ir sau tai neigiau, tačiau galiausiai supratau, kad kartais „įjungiu“ lenktynių režimą. Tačiau nėra kur lenktyniauti, nes jis juk vyras, o aš – moteris. Sunku būtų mus abu lyginti. Vyras mane labai daug ko išmokė, tarkime, pasitikėjimo savimi, bendravimo subtilybių.

- Kai organizuojate renginius, žinote, kad ne viskas gali pavykti būtent taip, kaip planavote, todėl turite kitų išeičių. Gyvenime taip pat kuriate atsarginius planus?

REKLAMA

- Dažniausiai esu linkusi turėti idealų planą „a“, kuriam nepasiteisinus jaučiuosi padariusi kažką ne taip. Tačiau visą laiką galvoju, kaip išvengti netikėtų situacijų. Žinoma, puikiai suprantu, kad ne viską gyvenime galima numatyti. Neseniai su kolegomis Kaune rengėme maisto kultūros festivalį „Skanaus!“ Gamta mums iškrėtė pačią didžiausią kiaulystę. Dvi festivalio dienas oras buvo tragiškas, lijo. Pasibaigus festivaliui oras pagerėjo, pradėjo šviesti saulė. Tokiomis akimirkomis norisi verkti, tačiau galiausiai supranti, kad joks planas „b“ nepadės, nes Kauno rotušės aikštės palapine neuždengsi. Kai tenka susidurti su tokiomis gyvenimo pamokomis, supranti, kad ne viskas yra tavo rankose. Manau, sėkmę sudaro tik 10 % mūsų gauto rezultato. Visa kita – juodas darbas, pastangos. Tačiau kartais sėkmė atsuka nugarą.

REKLAMA

- Jūsų gyvenime užtenka vietos visiems ar visgi kartais trūksta laiko aplankyti draugus, pabūti su savimi, skirti laiko mylimai veiklai?

- Laiko trūksta. Kad galėčiau kuo daugiau pabūti su vaiku, atsisakiau daug kadaise mėgtų veiklų. Dabar atradau užsiėmimų, į kuriuos galiu įtraukti sūnų, tarkime, sodininkystė. Galiu puikiai tvarkyti terasą, kartu su vaiku žaidimo forma sodinti augalus. Dėl mano darbo tempo labai nukenčia mano tėvai, draugai, pusseserės, seserys. Ne kasdien galiu su jomis susiskambinti ir plepėti valandą. Tačiau stengiuosi planuoti laiką taip, kad pavyktų rasti laiko viskam.

REKLAMA
REKLAMA

- Vedatės sūnų į renginius, jų užkulisius. Jūsų rodomas suaugusiųjų pasaulis jam įdomus?

- Jam dar tik 3,5 m. Jo supratimas apie renginį yra vaikiškas, tačiau tai jam vis tiek puiki atrakcija. Jis didžiuojasi būdamas renginiuose. Sūnui tapo norma dalytis įspūdžiais iš renginių su darželio draugais. Manau, žmonės, kuriuos jis sutinka, ir bendravimas yra tik į naudą.

- Ar tenka sulaukti kritikos dėl to, kad neva per mažai skiriate dėmesio sūnui, o darbui atiduodate visą save?

- Į akis tai pasakoma labai retai. Aišku, yra atviresnių žmonių, kurie pasako tai, ką galvoja, ir jų nuo nuomonę labai gerbiu. Kartą vieno Seimo nario žmona labai nuoširdžiai manęs paklausė: „Kaip trejų metų vaikas gali eiti į darželį? Tegul pabūna namie, juk gali nusisamdyti auklę.“ Aš to nesuprantu. Priešingai, manau, kad kuo greičiau vaikas socializuosis, tuo jam bus geriau. Tačiau į akis sakomą kritiką, pastabas priimu normaliai. Esu atvira ir nebijau paklausti to, ko nesuprantu. Kvailai atrodo tie žmonės, kurie kalba už akių, o į akis šypsosi. Ko gero, mane už akių kritikuoja ne vienas ir ne du, bet nematau prasmės kreipti dėmesio į tokias kalbas.

REKLAMA

- Nors orai Lietuvoje permainingi, tačiau jau prasidėjo vasara. Kokias vasaros pramogas dažniausiai renkatės?

- Kai tapau mama, mano vasaros pramogos tapo gana vaikiškos. Renkamės vandens pramogas, važinėjamės dviračiais, mėgstame įvairius žaidimus su kamuoliu, skraidančia lėkšte ir pan. Nors oras mūsų nelepina netgi vasarą, tačiau jam pagerėjus visuomet norisi būti lauke ir kuo nors užsiimti. Bet ši vasara bus labai darbinga – jau birželio 26 d. manęs laukia pirmasis „2 Barų“ tiesioginis eteris, tad laiko pramogoms bus visai nedaug. Tačiau kai darbas tau – malonumas, tai įprastinių pramogų stoka visai negąsdina.

Monika Skistenytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų