REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Vasariška audra

 Liepos 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

29

 Liepos 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Optimizmo ir romantikos diena. Vaikai, kūrybinė veikla, renginiai, meilė, sportas teiks ir džiaugsmą, ir naudą, o gal ir pasididžiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gera diena įsidarbinimui, dalykinėms reformoms, sutartims, darbuotojų atrankai ir pan. Sveikatos ir grožio procedūros taip pat nenuvils.

REKLAMA

Populiariausia dienos galerija: 

Dvyniai

Šauniai seksis bendrauti su priešinga lytimi, verslo partneriais ir net konkurentais, oponentais. Atrodo, lengvai rasite sprendimą, naudingą abiem pusėms. Gali užsimegzti ilgalaikė tvirta partnerystė, draugystė.

Vėžys

Neatidėliokite finansinių, draudimo, verslo reikalų tvarkymo, nes ši diena tam itin tinkama. Peržiūrėkite gautas sąskaitas, sutarčių terminus. Tinkama diena ir paskolai, investicijai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Puiki diena, jeigu norite užsisakyti kelionę, išlaikyti egzaminą, pristatyti mokslinį darbą ar projektą, publikuoti straipsnį, imti ar teikti interviu, aiškinti(s) teisinius klausimus. Jūsų žodis bus svarus, autoritetas ūgtels.

Mergelė

Nebloga diena, jeigu reikia kreiptis į vadovybę, oficialius asmenis, politikus, verslininkus. Regis, nepristigs ryžto ir drąsos padaryti tai, ką privalote, išsiaiškinti atsakomybės ribas, atlygio temą ir kt. Tai išeis į naudą.

Svarstyklės

Draugiškas nusiteikimas ir solidarumas kitų atžvilgiu gali daryti stebuklus. Iš nepastebimo galite tapti populiariu ar net lyderiu. Regis, tai padidins jūsų įtaką ir pasitikėjimą savimi gana ilgam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jausitės atsipalaidavę tarsi nieko svarbesnio nebūtų už asmeninę vidinę būseną ir šeimą, o šitos sritys šiandien nekels nerimo. Stabilumą ir ramybę susikūrę savo vidiniame pasaulyje, daugiau harmonijos netrukus pajusite ir išorėje.

Šaulys

Puiki diena, jei tik neleisite visko gadinti nuotaikų kaitai. Galite sėkmingai sutvarkyti reikalą, susijusį su vaikais, kūryba, turizmu, sportu, mokslu, pramogų verslu ar kt. Tai, dėl ko susitarsite, bus perspektyvu ir ilgam.

Ožiaragis

Tai produktyvios veiklos, gerų pirkinių diena. Regis, sudarysite neblogą sandorį arba jau šiandien gausite pajamų. Įmanomas neblogas darbo ar verslo pasiūlymas, žadantis stabilumą.

REKLAMA

Vandenis

Puiki diena ir bendravimui, ir įvairiems smulkiems reikalams, dokumentų tvarkymui, informacijos rinkimui ir perteikimui, tarpininkavimui, sutarčių sudarymui, pervežimams. Galima gera žinia, pakvietimas. Gali nudžiuginti šeimos nario sėkmė.

Žuvys

Šiandien labai rūpinsitės šeimyniniais reikalais, buitimi, nuosavybe, vaikais. Su pastaraisiais elgsitės motyvuojamai, adekvačiai vertinsite jų poreikius ir galimybes, jūsų įtaka bus pozityvi. Dėl šeimos, artimųjų galite kalnus nuversti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų