REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Gana džiugi diena. Jūsų siela tarsi dainuos. Tačiau dėl panašios į įsimylėjimą būsenos galite prisidaryti nuostolių, įsigyti nekokybišką daiktą ar kt. Pernelyg pinigais nelepinkite vaikų, nes jie šiandien juos išleis netinkamai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jums norėsis greit ir daug nuveikti, todėl skubėsite, blaškysitės. Kaip tik tai gali pakišti koją, įvelti į konfliktines situacijas, avarijas, intrigų painiavą. Kaip žinoma, ne visada būtina skubėti, kad būtum pirmas.

REKLAMA

Dvyniai

Jums rūpės kiti žmonės, ypač tie, su kuriais gyvenate ar turite bendrą verslą. Deja, jūsų rūpestis gali reikštis ne itin korektiškai ir kitus nervinti. Nesielkite kaip įkyrūs pamokslautojai ar diktatoriai, jeigu norite gerų santykių ir meilės.

Vėžys

Jeigu atsispirsite netikusioms pagundoms, ši diena nenuvils. Kažkoks velniūkštis viduje ragins jus veltis į abejotinus nuotykius, avantiūras, išlaidauti. Na, bet galite jo neklausyti. Verčiau surenkite romantišką vakarą savo antrajai pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gana šauni, įdomi diena, palanki mokslui, žiniasklaidos ir teisiniams reikalams. Vis dėlto pasitaikys sveikatai nepalankių faktorių. Pasisaugokite virusų ir alergenų.

Mergelė

Laukia aibė atsakingų reikalų. Kažkas primins neįvykdytą pažadą ar įsipareigojimą. Gali būti kalbama apie sandorio, ryšio pratęsimą ar nutraukimą. Vakarop ne itin norėsis skubėti namo dėl jūsų laukiančių šeiminių pareigų.

Svarstyklės

Šiandien aktyviai domėsitės tuo, kas vyksta aplink jus ir visuomenėje. Kažkas iš draugų ar pažįstamų gali įsiūlyti nereikalingą prekę arba prašyti paskolos. Ir neskolinti negražu, ir skolinti rizikinga. Arba išlaidų bus dėl vaikų eibių ir kaprizų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kuo ramiau ir vienišiau praleiskite šią dieną, nes ir psichologiškai, ir fiziškai būsite labai jautrūs, pažeidžiami, kibs infekcijos, žeis kritika. Kita vertus, gali apimti meninis įkvėpimas su įdomiomis pasekmėmis.

Šaulys

Dienos fonas neblogas, bet pasitaikys nervingų situacijų, ypač viešumoje arba darbe. Visiškai netrokšite jokių netikėtumų, o jie lyg tyčia gali jūsų tykoti. Jei ką nors sugadinsite, vakare teks dėl to aiškintis.

Ožiaragis

Šiandien itin rūpės uždarbis, pirkiniai. Regis, jau jausite artėjant Kalėdų dvasią. Arba tiesiog užsikrėsite prieššventine pirkimo neuroze. Atrodys, kad jau reikia skubėti rūpintis dovanomis, šventine atributika. Pagunda išlaidauti į vakarą stiprės.

REKLAMA

Vandenis

Tai bus nebloga diena, tik galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus savijautos ar neadekvataus jo elgesio. Daug kalbėdami, visus visko mokydami, neprišnekėkite, ko nereikia. Mokėkite saugoti jums patikėtas paslaptis. Būkite atidūs kelyje.

Žuvys

Šiandien dėl visko nervinsitės, trikdančios smulkmenos kels aibę neigiamų emocijų. Regis, nebepasitikėsite net artimiausiais žmonėmis, tai ką bekalbėti apie kolegas, klientus. Nepamirškite: kaip šauksi, taip kiti atsilieps.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų