REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Gamta (nuotr. Fotolia.com)

Trečiadienio horoskopo staigmena: pasiruoškite

Birželio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

27

Birželio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės tik svarbiausių dalykinių reikalų. O vakare nepamirškite laukiančio romantiško pasimatymo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būkite tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Būtina spręsti darbo problemas. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi.

REKLAMA

Dvyniai

Šiuo metu gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga: jums pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Vakare laukite romantiškos staigmenos – nesėdėkite namie.

Populiariausia dienos galerija:

Vėžys

Net nemalonumai būna naudingi, tad nesibaiminkite galimų nesklandumų, streso. Šiandien pavyks perlaužti nepalankių įvykių inerciją ir pasukti reikalus kita, kur kas tiesesne vaga.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Naudinga diena: pasiseks išspręsti ankstesnes problemas. Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių gauti pasiūlymai bus tikrai vertingi.

Mergelė

Geras laikas dalykiniams reikalams tvarkyti, bendradarbiavimui užmegzti, plėtoti, taip pat rimtam pokalbiui su vadovu: priminkite jam, kas jums priklauso. Namie stenkitės atsipalaiduoti – šis vakaras skirtas ne rimtiems pokalbiams, o mažai šventei.

Svarstyklės

Nebloga proga pakoreguoti netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar vadovu: pavyks susigrąžinti šiltą ar bent jau pagarbų bendravimą. Vakare laukite staigmenų iš senų draugų – bent jau surengti jiems linksmą vakarėlį tikrai reikėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pasikliaukite nuojautomis, įkvėpimu – ir reikalai klostysis sklandžiai, tarsi savaime. Vis dėlto venkite rizikuoti darbe, taip pat kelyje ir nemėginkite laimės lošimuose.

Šaulys

Puiku – šiandien jūsų viršus. Dabar jau tikrai galite žengti lemtingą žingsnį: iš esmės apsispręsti ir darbo, ir asmeninėje sferoje.

Ožiaragis

Nusiraminimo, pelno laikas. Būkite pasiruošę rimtam asmeniniam apsisprendimui. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Puiki diena teikti dovanas norint parodyti savo romantiškus jausmus ar dėkingumą.

REKLAMA

Vandenis

Dažniau tarkitės su draugais, atsižvelkite į giminaičių nuomonę. Gerų naujienų, naudingų susitikimų diena – verta susitikti su reikalingais žmonėmis, pasirašyti svarbų dokumentą. Vakare geras laikas ir meilės pasimatymams.

Žuvys

Pakeiskite savo viduje, savo aplinkoje tai, kas trukdo ramiai jaustis darbo vietoje ar namie ir džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų