REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Audra (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas privers nerimauti: permainos sujauks kiekvieno kasdienybę

Birželio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

15

Birželio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite jautrūs, emocionalūs. Apie svarbius dalykus nespręskite paviršutiniškai ir paskubomis. Regis, nerimausite dėl artimų žmonių bėdų. Įmanomas pokalbis, susitikimas, kuris leis išspręsti kokią nors problemą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena gali būti keistai sujaukta. Beskubėdami galite pamiršti kažkuo pasirūpinti. Nepašykštėkite geranoriško dėmesio mylimam asmeniui, vaikams - yra vilties, kad išsiaiškinsite nesutarimus ir santykiai pradės judėti geresne vaga.

REKLAMA

Populiariausia dienos galerija:

Dvyniai

Šiandien būkite atsargūs ir taktiški, antraip galite pakenkti sau arba kitiems. Nors atrodysite nusiteikę įtemptai plušėti, tačiau dideliems darbams jums gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos.

Vėžys

Sunku bus slėpti simpatijas ir antipatijas, jūsų emocijos bus kaip ant delno. Tuo tarpu takto ir saiko jausmas bus itin svarbus, bendraujant su darbo partneriais, klientais, kreditoriais. Net vienas neatsargus žodis gali atnešti žalos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jausite paskatą elgtis skubotai, neatsargiai. Tai visiškai nepatartina, ypač vairuojant, ką nors veikiant su technika. Gali būti, kad šiandien iš jūsų bus reikalaujama daugiau, nei esate pasirengę duoti.

Mergelė

Diena gali būti nervinga. Pasistenkite nesugadinti nuotaikos aplinkiniams. Šiandien šiek tiek pavojinga pervertinti savo jėgas bei galimybes - jums teks atsakyti už savo veiksmus bei pažadus.

Svarstyklės

Pasistenkite disciplinuotai dirbti, nesipykti su vadovu, kolegomis, nes bus lengva patekti į jų nemalonę. Pasidomėkite, ar gerai sekasi jūsų šeimos nariams, nes jie gali turėti rūpesčių. Venkite įkyriai kontroliuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite suirzę, nepatenkinti savo išvaizda. Sulaukę kitų žmonių dėmesio, patarimų turėtumėte pasijusti tvirčiau, geriau. Svarbiausia, venkite galvoti vien apie rūpesčius, nesureikšminkite smulkių nesėkmių.

Šaulys

Diena gali būti konfliktiška ir netgi pavojinga. Jausitės vieniši ir nesuprasti. Ko nors reikalaudami iš kitų, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Saugokite savo turtą nuo vagių ir sukčių.

Ožiaragis

Nors jumyse kunkuliuos emocijos, gailestis sau, nors turėsite dėl ko nerimauti, tačiau situacija aiškės, imsite geriau suprasti, kas jus veikia ir kaip galėtumėte sau padėti. Būsite linkę atvirai reikšti savo iniciatyvą, norus.

REKLAMA

Vandenis

Diena gana pavojinga, tikėtinos avarijos. Vairuodami ar dirbdami su technika susilaikykite nuo impulsyvių veiksmų. Galite gauti netikėtą žinią, pranešimą. Yra tikimybė, kad svarbiu reikalu jums padės pažįstami žmonės arba tarpininkai.

Žuvys

Tinkama diena kūrybinei veiklai, gali kilti puiki idėja, įmanomas geras įvertinimas. Prabus romantiškas polėkis, ieškosite nuotykių, noriai sportuosite, organizuosite savo ir kitų laisvalaikį. Kai ko pravartu pasimokyti iš augančios kartos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų