REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
81
Realybės šou „2 barai“ pirmos laidos akimirkos (nuotr. Fotodiena.lt)

Prieš savaitę skaudžią asmeninę dramą išgyvenusi Natalija Bunkė vėl švyti. Kartu su grupe „Pop Ladies“ žymi šalies moteris atidarė karščiausią vasaros realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ir neslėpė, kad jaučiasi puikiai.

81

Prieš savaitę skaudžią asmeninę dramą išgyvenusi Natalija Bunkė vėl švyti. Kartu su grupe „Pop Ladies“ žymi šalies moteris atidarė karščiausią vasaros realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ir neslėpė, kad jaučiasi puikiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Apie tą situaciją nenorėčiau išsiplėsti. Aš jaučiuosi puikiai, nes gyvenimas vietoje nestovi“, - tik nulipusi nuo scenos su tv3.lt skaitytojais pasidalino Natalija Bunkė. Žymi moteris anksčiau teigė, kad savo istorija dalijasi dėl to, kad nori paskatinti kitas moteris nebijoti drąsiai kalbėti ir reikštis.

REKLAMA

„Tai yra kiekvieno asmeninis reikalas. Norime kalbame, norime nekalbame, kiekviena pasirenka savo kelią“, - atvirai kalba Natalija. Ji teigia, kad „viskam turi ateiti savas laikas“, kad gyvenime atsirastų ramybė.

„Žinote, aš neturiu kada liūdėti. Aš kiekvieną dieną koncertuoju ir per mėnesį turiu vienintelę laisvą dieną – antradienį. Aš neturiu kada galvoti, kas yra blogai. Ir šiaip – gyvenime reikia stengtis pozityviai mąstyti ir optimizmo ieškoti kiekvienoje situacijoje. Viskas susitvarkys ir bus gerai“, - sako N. Bunkė

REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė, kad vasara dainininkams – pats darbymetis, tad daug laiko interviu dalijimui nėra, nes tenka skubėti. Natalija pripažįsta, kad atostogoms reikės laukti rudens, tačiau dėl aktyvaus gyvenimo labai džiaugiasi.

„Su sūnumi laiką leidžiame pajūryje, pramogaujame. Vakarais važiuoju koncertuoti ir viskas gerai. Ramybė bus žiemą, o šiam maratonui ruošiausi visą pavasarį ir reikia džiaugtis, kad darbo daug“, - teigia Natalija.

Primename, kad birželio 19-ąją Natalija Bunkė paviešino, kad jos namus nusiaubė buvęs mylimasis krepšininkas Vilmantas Dilys. „Viskas!!!! Tylėti nebegaliu... Nes bijau ne tik dėl savo gyvybės, bet ir dėl sūnaus. Šį rytą visiškai girtas Vilmantas Dilys, su kuriuo mes jau keletą dienų išsiskyrę, išspyrė mano namo Klaipėdoje duris, ir įbėgęs pradėjo viską niokoti. Sukrovė viską, ką rado po ranka, į laužą ir pradėjo deginti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sudegė mano visos orchidėjos, rūbai. Baisiausia tai, kad tai matė mano mažametis vaikas, kuris tuo metu miegojo su tėčiu. Aš po koncerto likau Vilniuje.

Niekada negalvojau, kad žmogų šitaip privesti gali alkoholis. Santykiai baigėsi... Ir baigėsi va taip... Aš nenoriu, kad mano gyvenimas virstų tragedija“, – socialinėje erdvėje rašė „Pop Ladies“ narė.

Dainininkė tuomet nuramino, jog sumušta dar nėra buvusi, tačiau nemalonumų jųdviejų santykiuose tikrai buvę: „Su mėlynėmis nevaikščiojau, tačiau apsistumdymų yra buvę“. Paklausta, ar po tokio jo elgesio dar drįstų mėginti „klijuoti“ santykius, ji nė nedvejojo: „Juokaujate? Kalbų net nebus. Nemanau, kad čia įmanoma kažką pakeisti“.

REKLAMA

„Vasarai persikrausčiau į Klaipėdą. Tačiau šiąnakt aš nakvojau Vilniuje, nes šeštadienio vakarą čia koncertavau. Vaiką tuomet prižiūrėjo Danielius, kuris laiką su juo leido Klaipėdoje ir čia jiedu liko nakvoti. Kol aš buvau Vilniuje, į namus Klaipėdoje įsiveržė girtas Vilmantas. nors jis jau kelias dienas su manimi nebegyvena, mes išsiskyrėme. Jis tiesiog įėjo su visomis terasos durimis.

Susikrovė visus daiktus. Na, viską, ką matė po ranka. Kaip tik namuose stovėjo ką tik parsivežtos didelės dėžės orchidėjų, iš kurių šiuo metu gaminu puokštes. Jis sukrovė jas, mano rūbus ir užkūrė fakelą kieme“, – susinervinusi dėstė atlikėja.

REKLAMA

Paklausta, dėl ko išsiskyrė su krepšininku, ji buvo atvira: „Dėl to, kad neišeina būti kartu. Aš jau nebegaliu pakęsti. Išvijau jį iš namų vien dėl to, kad jis pradėjo man daužyti namuose daiktus. Aš jį išvijau, o jis vėl prisigėrė ir grįžo. “

Primename, kad V. Dilys dėl alkoholio turėjo problemų ir anksčiau. 2014-aisiais metais Estijoje jis buvo suspenduotas už alkoholio vartojimą. Tuo metu krepšininkas gynė Tartu „Rock“ komandos garbę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų