REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Stepan Cirlig - Julius Mocka (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Aš, kaip tikras lietuvis, mėgstu pasilinksminti ir pasimušti“, - juokiasi kovotojas, „King of Kings“ turnyro nugalėtojas Julius Mocka, kuris šią vasarą pasiryžo neįprastai avantiūrai. Jis tapo realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviu“.

29

„Aš, kaip tikras lietuvis, mėgstu pasilinksminti ir pasimušti“, - juokiasi kovotojas, „King of Kings“ turnyro nugalėtojas Julius Mocka, kuris šią vasarą pasiryžo neįprastai avantiūrai. Jis tapo realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kodėl gi ne? Manau, jog nereikia bijoti gyventi ir save išbandyti įvairiuose vaidmenyse, juk nuo to gyvenimas pasidaro tik įdomesnis, be to, man atostogos, tai kodėl gi jų nepraleidus kažkaip kitaip, įdomiau?“ - klausė kovotojas.

REKLAMA

- Kaip šovė mintis sudalyvauti realybės šou atrankoje?

- Mintis šovė visai netikėtai, naršant internete pamačiau reklamą, jog vyksta atranka ir galima laimėti automobilį. Kadangi šiuo metu nuosavo automobilio neturiu ir mėgstu įvairius išbandymus, pagalvojau, kodėl gi nepabandžius laimės. Iš tikro nesitikėjau ten papulti, nes nedalyvavau pačioje paskutinėje atrankoje, nes buvau išvykęs į Anglijoje vykusias varžybas, be to, atrankos buvo kaip cirkas: ten dalyvavo daugybė „ryškesnių“ už mane asmenybių, kurios vien dėl patekimo į šou gali padaryti bet ką. Todėl sulaukęs kvietimo buvau šiek tiek nustebęs.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar sportas ir sportinė forma nenukentės?

- Ne, sportas nenukentės, aš jį myliu ir negaliu be jo, bet, kaip ir minėjau, šiuo metu man yra atostogos, todėl kol kas tik palaikau formą: lengvai sportuoju, gydausi įvairias traumas, kurių tikrai nemažai prisikaupė per įtemptą sezoną. Be to, norėjau pakeisti aplinką ir pravėdinti galvą nuo visko. Tai yra būtina, jei noriu kitą būti dar geresnis ir dirbčiau salėje su dar didesniu noru bei užsidegimu. Organizatoriai pažadėjo, jog bus galimybė sportuoti ir palaikyti formą.

- Ar jauti kokių nors baimių prieš žengdamas į būtent tokį realybės šou? Ko tikiesi ten išmokti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ne, baimių nejaučiu, ten einu kaip į vasaros nuotykį, nieko per daug nesitikiu ir iš savęs nereikalauju. Išmokti norėčiau bent porą kokteilių suplakti ir nešti „belenkiek“ lėkščių vienoje rankoje, kaip tai daro aukščiausio lygio padavėjai (šypsosi).

-Ar turi kokios nors „barinės“ patirties?

- Žinoma, kad turiu, tik aišku iš kitos barikadų pusės, kaip klientas. O šiaip bare ar kavinėje dirbęs nesu, manau tai bus puiki praktika. Juk nežinai niekada, kaip tavo gyvenimas pasisuks ir kada baigsi savo karjerą. O ir mano sportas - ne krepšinis ar futbolas, todėl šiuo metu vien tik iš kovų pragyventi neįmanomą, reikia mokytis kažkokių profesijų.

REKLAMA

- Ar nebijai savo kolegų – kovotojų – kritikos bangos? Ar nebaisi visuomenės nuomonė, kad štai - sportininkas sugalvojo visišką nesąmonę?

- Ne, nė kiek nebijau, jeigu kalba, vadinasi, tu gyveni šiek tiek įdomesnį gyvenimą, o ne tik egzistuoji ir bandai neišsiskirti iš minios bei visiems įtikti. Be to, jau pripratau prie kalbų, toks jau, matyt, žmonių būdas, tu būk, koks nori geras ar blogas, laimėk ar pralaimėk, vis tiek už akių apkalbinės. Taip jau yra: visiems neįtiksi, o ir stengtis nereikia to daryti. Be to, kodėl kažkas turi vadovauti, kaip man gyventi savo gyvenimą?

REKLAMA

Kažkodėl žmonės geriau žino, kaip kitiems gyventi. Aplinkiniai visada geriau žino, ką tu turėtumei daryti, bet dažnai jie nepastebi savo gyvenimo, savo klaidų ir klystkelių. Manau, jei būčiau klausęs kitų nuomonės, o ne savęs ir savo širdies, tikrai nebūčiau tiek pasiekęs sporte. Todėl jaučiuosi laisvas ir galiu daryti tai, ką aš noriu ir kaip noriu savo gyvenime, svarbiausia būti tikram prieš save, neišduoti savo vertybių ir būti tikram prieš žmones, kuriuos tu myli, kurie tave palaiko ir tau padeda, ir į kurių nuomonę iš tikro vertėtų atsižvelgti. Manau, žmonėms reiktų būti mažiau susiraukusiems ir geresniems sau bei aplinkiniams, daugiau džiaugtis gyvenime ir palaikyti vieniems kitus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar nėra baisu, kad būsite stebimi 24 valandas per parą?

- Kažkiek baisoka, kad laisvė bus kažkiek ribojama ir iš paskos lakstys su kameromis. Tai, žinoma, labai vargins, bet tai vienas iš laukiančių išbandymų.

- Kuo gali nustebinti šiame šou? Kokie žmonės tave erzina ar tiesiog nepatinka?

- Net nežinau, gal nustebinsiu savo kokteiliais (juokiasi). Jaučiu, jie bus patys neskaniausi. Nepatinka man veidmainiai ir per daug susireikšminę žmonės, kurie nesiskaito su kitais, juk mes visi esame tokie patys lygūs, nesvarbu, ką tu darai gyvenime ir ką esi pasiekęs, juk niekada nežinai, kada situacija gali apsiversti, be to, visi anksčiau ar vėliau atsidursim ten pat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų