REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šiauliuose vyras peiliu sužalojo kaimyną, nes šio televizorius buvo garsiai įjungtas.

 Šiauliuose vyras peiliu sužalojo kaimyną, nes šio televizorius buvo garsiai įjungtas.

REKLAMA

Ankstų trečiadienio rytą policijos patrulių ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai skubėjo į Draugystės prospekte esantį daugiabutį, kuriame peiliu į koją buvo sužalotas 24 metų vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Išgėrusiam vaikinui (0,54 prom.) medikai diagnozavo kairės šlaunies durtas žaizdas ir skyrė jam ambulatorinį gydymą. Policijos pareigūnai sulaikė jaunuolį sužalojusį vyrą – 57 metų to paties daugiabučio gyventoją, pranešė Šiaulių apskrities policija.

REKLAMA

Jam dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pirminiais duomenimis, peilio dūriais baigėsi incidentas tarp dviejų kaimynų. Tik pora dienų išsinuomotame bute gyvenantis 24-metų jaunuolis pasakojo, jog savo kaimyno nemalonę užsitraukė žiūrėdamas filmą. 57 metų vyras pretenzijas dėl to pareiškė jau išvakarėse.

Anot nukentėjusiojo, jis atsiprašęs, tačiau, sumažinęs garsą, filmą žiūrėjęs toliau ir net buvo užmigęs. Ryte apie 7.30 val. jis vėl sulaukė savo kaimyno vizito. Atidaręs duris vaikinas vėl išgirdo priekaištus dėl per didelio garso, po to buvo parverstas ant lovos ir pajuto, kad į koją įsmigo peilio ašmenys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų