REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ naujo sezono pristatymas (nuotr. Fotodiena.lt)

Nors sostinėje dangų niaukė debesys, o vėjas kėlė audras, šalia Neries švytėjo saulė. Vasarą grąžino nuotaikingi ir spalvingi serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ aktoriai, kurie pristatė naująjį sezoną ir atskleidė intriguojančias detales.

25

Nors sostinėje dangų niaukė debesys, o vėjas kėlė audras, šalia Neries švytėjo saulė. Vasarą grąžino nuotaikingi ir spalvingi serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ aktoriai, kurie pristatė naująjį sezoną ir atskleidė intriguojančias detales.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau netrukus TV3 televizijos žiūrovus pasieksiantis serialas stebins nauju siužetu, atkeliavusiu iš Pietų Amerikos, žinomais veidais ir dar labiau įtraukiančiomis dramomis.

REKLAMA

„Labai smagu, kad serialas sugrįžo. Jau labai pasiilgome lietuviško kaimo, rapsų, į laukus išvažiuojančių kombainų (juokiasi). Visgi serialas grįžta smarkiai atsinaujinęs, tad žiūrovai sulauks dar daugiau įdomių siužetų ir intrigų“, - gausiam būriui susirinkusių svečių atskleidė serialo prodiuserė Aušra Vaitkevičienė.

Ji ir puikiai pažįstami serialo aktoriai pakvietė svečius pasinaudoti išskirtine galimybe ir su gausiais aplodismentais pristatė čia aktorių rankomis pastatytą „butiką“. Ištikimi gerbėjai gali labai pavydėti, nes parduotuvėje suteikta proga įsigyti mylimų personažų garderobų perliukus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip juokauja prodiuserė, per septynis sezonus drabužių sukaupta tikrai nemažai, o juos visus išrinko serialo stilistė. Svarbiausia, kad visos surinktos lėšos bus skiriamos Naisių miestelio žirgynui, kuris yra tikra miesto pažiba.

Nuotaikingai apie startą ir atsinaujinusią „Naisių vasarą“ kalbėjo ir režisierius Raimondas Banionis. Vyras pasidžiaugė, kad šis serialas taps labai aktualus ir įdomus jaunimui.

„Kaip vyresnės kartos žmogus, man svarbu nekelti revoliucijų ir nepradėti nuo nulio. Svarbu, kad viskas turėtų tęsinį, remtųsi patikrintais, žiūrovų mėgstamais dalykais“, - sako režisierius. Visgi jis išduoda, kad sugalvota remtis sena „Naisių vasara“, tačiau į ją pažiūrėti dabartinėmis akimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ryšys tarp modernumo ir tradicinių dalykų bus labai įdomus. Tradicija ir novatoriškumas pagimdys naują, įdomų serialą. Žiūrovų laukia labai įdomus sezonas“, - atskleidžia R. Banionis.

„Kadangi serialo aktoriai įsimylėjo Naisių miestelio vietoves, susigyveno su vietiniais žmonėmis, todėl nusprendė, kad gali prisidėti prie tų vietovių gerinimo. Naisių žirgynas yra traukos centras, todėl aktoriai nori nors kažkiek prisidėti prie žirgų gerbūvio pagerinimo“, – sakė serialo prodiuserė. Atsinaujinusiame TV3 seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“ žiūrovų lauks ne tik įspūdingi gamtos vaizdai, bet ir intriguojantis siužetas, atkeliavęs iš Pietų Amerikos. Argentiniečių televizijos serialo „Blind Date“ siužetas žavi jau beveik 50 pasaulio šalių žiūrovus, o nuo šios vasaros intriguos ir serialo „Naisiai. Sugrįžimas“ gerbėjus. Be visiems gerai pažįstamų Naisių kaimo herojus įkūnijančių aktorių – Sigito Jakubausko, Aurimo Žvinio, Rimanto Bagdzevičiaus, Nijolės Mirončikaitės, Elidos Dubinskytės-Šimaitės ir kitų, šią vasarą vaidmenis kurs ir Inga Norkutė-Žvinienė, Josif Baliukevič, Jūratė Budriūnaitė, Anicetas Gedvilas, Aušra Štukytė ir kiti. „Naisių vasara. Sugrįžimas“ – jau nuo liepos 4 d. per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų