REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Tatjana Lavrinovič (nuotr, Laura Kazlauskienė)

Naujausia Coocoomos kolekcija skirta moteriai, kuri mėgaujasi gyvenimu ir spinduliuoja ypatingą meilę laisvei. Tai laisvė - mąstyti, jausti, veikti tai, kas artima norams ir prigimčiai.

18

Naujausia Coocoomos kolekcija skirta moteriai, kuri mėgaujasi gyvenimu ir spinduliuoja ypatingą meilę laisvei. Tai laisvė - mąstyti, jausti, veikti tai, kas artima norams ir prigimčiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kolekcijos herojė - svajoklė, kurios optimizmo ir polėkio nevaržo nusistovę visuomenės kanonai, jos pasaulis visada šviesus, gilus ir beribis kaip pagrindinė kolekcijos simbolika – dangus. Šį kartą fotosesijai pasirinkta ypatinga vieta - Kyviškių aerodromas, kuriame kiekvieną dieną kyla ir leidžiasi lėktuvai. Čia susirenka žmonės, kuriems dangaus platumos yra virtę gyvenimo būdu, o pats lėktuvas yra ta transporto priemonė, kuri gali nugabenti ten, kur kitoms nepavyktų. Būtent skrydis atspindi pagrindinę naujausios kolekcijos temą – laisvę ir patogumą.

REKLAMA

“Kiekviena Coocoomos kolekcija yra skirta asmenybei. Šį kartą kolekcijos herojė – žavinga šeimos moteris, žmona, mama, draugė, nepaisant daugybės jos vaidmenų, vis dar jaučiančianti vidinės laisvės jausmą. Coocoomos kolekcijos veidas Tatjana Lavrinovič - tai moteris, kurios nevaržo įsipareigojimai visuomenei, tokia šilta, laisva, gyvenanti savo svajonių pasaulyje, grakščiai, šuoliuojanti per gyvenimą ir besidžiaugianti tuo, ką dovanoja kiekviena jo akimirka. Mane įkvėpia moterų gebėjimas visur suspėti, o Tatjana būtent tokia – jauna, žavi visur spėjanti mama.” – pasakoja Coocoomos kūrybos vadovė Rūta Mackevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia Tatjana, didelė šeima atskleidžia įvairiausias gyvenimo spalvas, dovanoja daugybė jausmų ir visi rūpesčiai, tenkantys trijų vaikučių mamai, tik nuspalvina kasdienybę. Tatjanai modelio darbas ir mados industrija - ne naujiena, ji yra dirbusi Paryžiuje, laimėjusi “Mis Rusija 2004” titulą.

“Darbas su Tatjana - tikras malonumas, ji profesionalė, viskas vyko greitai ir sklandžiai. Šį kartą Tatjanai teko išbandyti ne vieną skraidymo priemonę, netgi pozuoti Europos akrobatinio skraidymo čempiono Eltono Meleckio SU-26. Prieš fotoobjektyvą ji jautėsi atsipalaidavusi ir savimi, o man labai svarbu, kaip jaučiasi moteris vilkėdama Coocoomos drabužius. Visada stebiu, ar jie yra patogūs, nevaržo judesių, dailina moters kūno linijas. Kurdama šią Coocoomos kolekciją vadovavausi principu “Prabangu – tai kas patogu” – pasakoja kūrybos vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujos kolekcijos drabužiai ir aksesuarai skirti vertinančioms komfortą. Tai amžinai stilingi džinsai, trikotažo ir šilko marškinėliai, laisvo silueto suknelė, klasikinio tipo švarkeliai ir tikrai patogi avalynė – natūralios verstos odos kedai ir espadrilės. Kaip visada, kolekcijoje vyrauja natūralios, pastelinės, nepavaldžios laikui spalvos, patogus ir praktiškas, laisvas drabužių siluetas ir, žinoma, jau Coocoomos vizitine kortele tapę - natūralūs audiniai, kurie leidžia kūnui kvėpuoti. Šį kartą drabužiai sukurti iš ypatingai elastingų, plonų ir pritaikytų vasaros sezonui audinių - tencelio, medvilnės, šilko, džinso, kurie lengvai ir maloniai priglunda prie kūno. Tai - moderni klasika su įmantriomis detalėmis.

Šią vasarą Coocoomos moteris elegantiška, subtili ir rafinuota, spinduliuojanti vidinį laisvės ir laimės jausmą – tokia, kokia yra kolekcijos herojė – Tatjana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų