REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris ruošiasi vestuvėms (nuotr. SCANPIX)

Aktorė Mila Kunis ir jos vyras, aktorius Ashtonas Kutcheris, paskelbė, kad turės antrą vaiką.

20

Aktorė Mila Kunis ir jos vyras, aktorius Ashtonas Kutcheris, paskelbė, kad turės antrą vaiką.

REKLAMA

Holivudo poros pirmagimė Wyatt pasaulį išvydo 2014 metų spalį, o trečiadienį jų atstovas žurnalui „People“ patvirtino, kad mažoji mergaitė netrukus taps vyresniąja sesute.

REKLAMA
REKLAMA

 

32 metų Milos nėštumas kai kuriems gerbėjams gali būti netikėtumas, nes dar praėjusį mėnesį, kai reklamavo naują komediją „Bad Moms“, ji tvirtino, kad nesilaukia, nors ir sakė, kad labai norėtų didesnės šeimos su Ashtonu.

REKLAMA

„Nesu nėščia, ... bet absoliučiai noriu vieną dieną turėti daugiau vaikų, tikrai“, – tada sakė ji „Entertainment Tonight“.

Tačiau nepaisydama to, kad jai labai patinka būti mama, Mila yra juokavusi, kaip rūpinimasis dukrele nuolat kelia jai baimę.

„Ji beprotiška. Vaikai beprotiški, – anksčiau, kalbėdamasi su „People“, juokėsi Mila. – Tikrai nesuprantu, kaip jie išvis visi yra gyvi.“

Antroji aktorės pusė Ashtonas per JAV televizijos pokalbių laidą „The Ellen DeGeneres show“ taip pat pakalbėjo šiuo klausimu ir laidos vedėjai komikei Ellen DeGeneres apie Wyatt sakė: „Ji nuolat bando užsimušti. Pavyzdžiui, ji nesupranta, kad tai skardis ir tai gali būti pavojinga. Ji tiesiog nušoks. Ji dar nežino. Galvotum, kad jie ateina su instinktais dėl ugnies ir kritimo iš aukštai, bet – ne.“

Mila ir šešeriais metais už ją vyresnis Ashtonas susipažino filmuodamiesi komiškame seriale „ Tas 8-ojo dešimtmečio šou”, bet romantiški poros jausmai užsimezgė vėliau, 2012 metais. Seni draugai susituokė 2015 metų liepą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų