REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus darbo savaitę verta susimąstyti apie nudirbtus darbus bei susidėlioti artėjančio savaitgalio planus. Tačiau puikiausiu savaitės įvertinimu trečiadienį gali tapti žvaigždžių prognozės.

Įpusėjus darbo savaitę verta susimąstyti apie nudirbtus darbus bei susidėlioti artėjančio savaitgalio planus. Tačiau puikiausiu savaitės įvertinimu trečiadienį gali tapti žvaigždžių prognozės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame šios dienos horoskopą dvylikai zodiako ženklų.

Avinas

Neskubėkite tikėti viskuo, ką išgirsite. Mažiau planuokite: pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme.

REKLAMA

Tauras

Stebėkite jus supančius žmones: mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių nederėtų aiškintis. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis.

Dvyniai

Nepasiduokite provokacijoms, neleiskite užvaldomi įniršio ar euforijos. Venkite karštakošiškų sprendimų. Venkite bet kokių rizikingų situacijų.

Vėžys

Apgaulingos naudos laikas, kai viskas atrodo geriau, nei yra. Nerizikuokite pinigais. Būkite atidūs, kad neapgalvotais žodžiais nepablogintumėte santykių su partneriais, artimaisiais, mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose.

Mergelė

Netinkama diena keliauti, tvarkyti reikalus. Tiesa, namie irgi galite jaustis prastai – bus nelengva rasti sau vietą. Užsiimkite maloniais darbais ir nelaukite įvertinimo.

Svarstyklės

Nebloga diena, vis dėlto nesiimkite atsakingų darbų. Netinkamas laikas demonstruoti savo šaunumo ir rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus pasitikėjimu. Netinka aiškintis meilės santykių, juolab jei būsite išgirdę kokį gandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunku tvardytis. Pasistenkite užsiimti tik maloniais dalykais, nebendrauti su piktais, kerštingais žmonėmis. Būkite atidesni – galite padaryti žioplų klaidų. Didesnė tikimybė, kad ges technika, transporto priemonės.

Šaulys

Nepykite ant aplinkinių: šiandien daug kam stigs optimizmo ir objektyvumo. Svarbiausia patiems nieko nekritikuoti ir neteisti, nors sutuoktinis, partneriai, net draugai provokuos primindami jūsų trūkumus, klaidas.

Ožiaragis

Galite netekti ne tik jėgų, bet ir vilties arba blogiausiu atveju patikėti utopija. Tai laikinos blogos nuotaikos, todėl pasistenkite nesugadinti artimiesiems nuotaikos. Nepatartina tvarkyti jokių reikalų.

REKLAMA

Vandenis

Pasaulėžiūros krizė, kai staiga suvokiama, kad karalius nuogas, o patiems viskas neaišku. Tiesa, šiandien nereikėtų mėginti nieko aiškintis, suprasti, juolab kitų mokyti. Tikėtinos apgaulės per žmones iš toli.

Žuvys

Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti vadovo pasitikėjimo. Tai gali pakenkti ne tik uždarbiui, bet ir karjerai, tad užduotis atlikite kuo atidžiau. Būkite dėmesingesni artimiesiems, dažniau nusileiskite.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų