REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Johny Deppas (nuotr. SCANPIX)

Johnny Deppas  išskrido atsipūsti į savo privačią salą Bahamose, jo advokatei toliau siekiant susitarimo su skyrybų prašymą padavusia aktoriaus žmona Amber Heard.

6

Johnny Deppas  išskrido atsipūsti į savo privačią salą Bahamose, jo advokatei toliau siekiant susitarimo su skyrybų prašymą padavusia aktoriaus žmona Amber Heard.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorė gegužės 23 dieną pateikė prašymą skirtis su „Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean ) žvaigžde, o po kelių dienų pasiekė teismo sprendimo, draudžiančio 53 metų aktoriui prie jos artintis – pareiškusi, kad jis per metus ir tris mėnesius trukusią jų santuoką prieš ją smurtavo.

REKLAMA

J.Deppo atstovas atmetė tuos kaltinimus, o pats Johnny nuo asmeninio gyvenimo dramų pabėgo į Europą, kur gastroliavo su savo roko grupe „Hollywood Vampires“.

Gastroles grupė anksčiau šią savaitę baigė Bukarešte Rumunijoje, bet užuot grįžęs į Los Andželą spręsti teisinių klausimų, J.Deppas nuskrido tiesiai į Karibus, kelioms dienoms pailsėti, pranešė People.com.

Beje, kaip tik toje slėptuvėje Bahamose, kurią jis nusipirko 2004 metais, ir įvyko jo ir A.Heard vestuvės – 2015 metų vasarį.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Johnny skyrybų advokatė Laura Wasser (Lora Vaser) penktadienį nuvyko į teismą Los Andžele prašyti teisėjo priversti Amber atsakyti į klausimus iki kito teismo posėdžio birželio 17 dieną.

L.Wasser tvirtina, kad aktorė ir jos draugė Raquel Pennington (Rakel Penington), įtariamo smurtavimo liudininkė, vengia su priesaika atsakyti į jos klausimus apie kaltinimus prieš kitą savaitę įvyksiantį posėdį.

Tačiau A.Heard advokatė Samantha Spector (Samanta Spektor) tvirtino, kad jos klientė neturi laiko susitikti, nes šiuo metu yra Naujajame Džersyje ir švenčia neseniai įvykusias R.Pennington sužadėtuves, o tada trims dienoms vyks į Londoną matuotis kostiumų būsimiems „Justice League“ filmams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

S.Spector teisėjui sakė, kad 30-metė aktorė grįš tik ketvirtadienio, birželio 16-osios, vakarą, tad ji parašanti atidėti birželio 17 dienai numatytą teismo posėdį, kad jos turėtų daugiau laiko pasirengti.

L.Wasser tam prieštaravo ir tvirtino, kad bylos vilkinimas dar labiau pakenks jos kliento karjerai.

Ji taip pat siekia prieigos prie A.Heard mobiliojo telefono duomenų, kad galėtų nustatyti, ar SMS žinutės, kuriose esą aprašomi įvairūs J.Deppo smurtavimo atvejai, yra tikros.

Sprendimas dėl abiejų prašymų dar viešai nepaskelbtas, bet dokumentai, kuriuos L.Wasser pateikė ketvirtadienį, rodo, kad abi šalys aptarė darbą dėl susitarimo, jog nebūtų prieita iki teismo.

REKLAMA

Kaip pranešė TMZ.com, J.Deppas ir L.Wasser pateikė finansinį pasiūlymą, bet dar negavo A.Heard atstovų atsakymo.

Anksčiau aktorė sakė, kad siekia 50 tūkst. dolerių per mėnesį alimentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų