REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Amber Heard, Tasya van Ree (nuotr. Vida Press)

Policijos pareigūnė, kuri 2009 metais areštavo Amber Heard dėl smurtavimo artimoje aplinkoje, atsikirto į kaltinimą, kad policininkai per tą incidentą oro uoste buvo „homofobiški“.

6

Policijos pareigūnė, kuri 2009 metais areštavo Amber Heard dėl smurtavimo artimoje aplinkoje, atsikirto į kaltinimą, kad policininkai per tą incidentą oro uoste buvo „homofobiški“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Danų merginos“ žvaigždė buvo areštuota, apkaltinta baudžiamuoju smurtu artimoje aplinkoje ir kitą dieną stojo prieš teismą dėl viešo kivirčo su tuometine partnere fotografe Tasya van Ree Sietlo-Takomos tarptautiniame oro uoste Vašingtono valstijoje.

REKLAMA

A. Heard buvo apkaltinta dėl to, kad smogė draugei į ranką, bet paskui kaltintojai nusprendė nesiekti teismo, nes abi moterys buvo Kalifornijos, o ne Vašingtono valstijos gyventojos.

Trečiadienį Tasya atmetė tuos pranešimus apie areštą ir tvirtino, kad jos buvusioji buvo „neteisingai apkaltinta dėl incidento, kuris buvo klaidingai suprastas ir per daug sensacingai apibūdintas dviejų asmenų galios pozicijoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Pareiškime JustJared.com ji toliau rašė: „Aš išdėstau užuominas apie mizoginistinį požiūrį į mus, kuris vėliau atrodė esąs homofobinis, kai jie sužinojo, kad mes esame partnerės, o ne vien „draugės“. Kaltinimai buvo greit panaikinti ir ji po kelių akimirkų buvo paleista.“


Taip pat skaitykite:

Net susituokusi su Johnny Deppu jo mylimoji artimai bendravo su buvusia meiluže

Paviešintos gėdingos Amber Heard praeities paslaptys

Johnny Deppas bandė uždusinti Amber Heard?


Tačiau Tasyos komentarai papiktino Amber areštavusią pareigūnę Beverly Leonard, nes ji pati neslepia savo homoseksualumo. „Aš nesu homofobiška ar mizoginiška, – pareiškė ji feisbuke. – buvo areštuota todėl, kad įvyko užpuolimas (aš jį mačiau savo akimis), o dalyvės buvo gyvenimo partnerės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Amber dar nekomentavo tų detalių iš savo praeities, kurios buvo atkapstytos jai apkaltinus savo vyrą Johnny Deppą smurtavus prieš ją visą jų santykių laiką. Pora, kuri susipažino filmuojant 2011 metų filmą „Romo dienoraštis“, dabar bjauriai skiriasi ir Amber praėjusį mėnesį pasiekė teismo uždraudimą J. Deppui prie jos artintis.

Amber tvirtino, kad „Karibų piratų“ žvaigždė užpuolė ją per jos gimtadienio šventę balandžio 21 dieną, o tada mėnesiui dingo. Jam gegužės 21 dieną grįžus pora esą susivaidijo ir, kaip teigia A. Heard, sutuoktinis sviedė jai į veidą „iPhone“. Į teismą siekti uždraudimo jam prie jos artintis ji atvyko sumuštu veidu. J. Deppo atstovas anksčiau atmetė kaltinimus dėl smurtavimo ir sakė: „Pareikšdama apie smurtą Amber bando užsitikrinti pirmalaikį finansinį sprendimą.“

REKLAMA

A. Heard ir J. Deppas teisme turi susitikti birželio 17 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų