REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Amber Heard, Tasya van Ree (nuotr. Vida Press)

Amber Heard buvusi partnerė paskelbė pareiškimą, kuriame gina aktorę po pranešimų apie jos areštą dėl smurtavimo artimoje aplinkoje 2009 metais.

6

Amber Heard buvusi partnerė paskelbė pareiškimą, kuriame gina aktorę po pranešimų apie jos areštą dėl smurtavimo artimoje aplinkoje 2009 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu 30-metė Amber skiriasi su vyru Johnny Deppu, kurį kaltina fiziniu ir psichologiniu smurtavimu, bet skyrybų drama anksčiau šią savaitę atkreipė dėmesį ir į jos pačios praeities problemas.

REKLAMA

Kaip rodo policijos dokumentai, kuriuos gavo TMZ, Amber 2009 metų rugsėjo 14 dieną viešumoje, Sietlo-Takomos tarptautiniame oro uoste Vašingtono valstijoje, susivaidijo su fotografe Tasya van Ree, kuri tuo metu buvo jos partnerė, ir, kaip teigiama, smogė jai į ranką.

„Danų merginos“ žvaigždė buvo areštuota, apkaltinta baudžiamuoju smurtu artimoje aplinkoje ir kitą dieną stojo prieš teismą, bet kaltintojai nusprendė nesiekti teismo, nes abi moterys buvo Kalifornijos, o ne Vašingtono valstijos gyventojos.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Tasya atmetė tuos pranešimus apie areštą ir tvirtino, kad jos buvusioji buvo „neteisingai apkaltinta dėl incidento, kuris buvo klaidingai suprastas ir per daug sensacingai apibūdintas dviejų asmenų galios pozicijoje“.

Pareiškime JustJared.com ji rašo: „Aš išdėstau užuominas apie mizoginistinį požiūrį į mus, kuris vėliau atrodė esąs homofobinis, kai jie sužinojo, kad mes esame partnerės, o ne vien „draugės“. Kaltinimai buvo greit panaikinti ir ji po kelių akimirkų buvo paleista.“

Nors Tasya ir Amber vėliau išsiskyrė, buvusios mylimosios ir dabar gerai sutaria. Fotografė taip pat kalbėjo apie aktorės skyrybų dramą ir tai, kaip su ja elgiasi žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Liūdina, kad ir vėl abejojama Amber sąžiningumu ir pasakojimu, – sakė ji. – Amber yra puiki, sąžininga ir nuostabi moteris, ir aš jaučiu jai didžiausią pagarbą. Mes drauge nugyvenome penkerius nuostabius metus ir iki šios dienos likome artimos.“

Po išsiskyrimo su Tasya biseksualumo neslepianti Amber pradėjo susitikinėti J. Deppu, su kuriuo susipažino filmuojant 2011 metų filmą „Romo dienoraštis“.

Jie susituokė 2015 metų vasarį, bet meilė ilgai netruko ir gegužės 23 dieną Amber padavė prašymą nutraukti jos metus ir tris mėnesius trukusią santuoką. Po keturių dienų poros pavardės vėl sumirgėjo antraštėse – Amber pasiekė teismo uždraudimą „Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždei artintis prie jos, dėl įtariamo smurtavimo.

REKLAMA

Ji tvirtino, kad J.Deppas užpuolė ją per jos gimtadienio šventę balandžio 21 dieną, o tada mėnesiui dingo. Jam gegužės 21 dieną grįžus pora esą susivaidijo ir, kaip teigia A.Heard, sutuoktinis sviedė jai į veidą „iPhone“. Į teismą siekti uždraudimo jam prie jos artintis ji atvyko sumuštu veidu.

J. Deppo atstovas anksčiau atmetė kaltinimus dėl smurtavimo ir sakė: „Pareikšdama apie smurtą Amber bando užsitikrinti pirmalaikį finansinį sprendimą.“

A. Heard ir J. Deppas, kuris šiuo metu gastroliuoja užsienyje su savo roko grupe „Hollywood Vampires“, teisme turi susitikti birželio 17 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų