REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
102
Žaibas (nuotr. Fotolia.com)

Daug žadantis ketvirtadienio horoskopas: pokyčių metas

Birželio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

102

Birželio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nėra to blogo, kas neišeitų į gera – tai šiandien aiškiai pajusite. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Tiktų ir patiems skolintis pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Sėkmės vis daugiau. Šiandien jūsų naudai gali išsispręsti labai svarbus klausimas. Tai geras laikas susitikti su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Kad ir kur pasirodysite, būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios, žavingos asmenybės įspūdį.

REKLAMA

Dvyniai

Gera proga koreguoti santykius su sutuoktiniu, taip pat savo vadovu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į vadovybę, priimti gautus pasiūlymus. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus.

Vėžys

Šiandien suteikite savo jausmams laisvę. Jei turite skubių reikalų, ypač susijusių su pinigais ar vaikų ateitimi, verta tuo užsiimti. Tai staigmenų diena: galite netikėtai įsimylėti arba lengvai išspręsti konfliktą su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Populiariausia dienos galerija:

Liūtas

Intymus, romantiškas metas. Nevarginkite savęs dalykiniais rūpesčiais – ar ne geriau dar vieną dieną pailsėti, papramogauti? Būtų puiku, jei visą dieną praleistumėte su mylimu žmogumi. Jei seniai laukiate progos įteikti dovaną, padarykite tai šiandien.

Mergelė

Aktyvus laikas: būkite atkaklūs spręsdami karjeros klausimus (pats laikas paprašyti paaukštinimo ar padidinti algą). Palanku susitikti darbo reikalais su įtakingais žmonėmis – nebijokite savireklamos, šiandien naudinga kuo geriau kalbėti apie save.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Geras laikas ką nors keisti savo veikloje ar asmeniniame gyvenime – nebijokite visko apversti aukštyn kojomis, padarykite tai, apie ką svajojote, bet vis nesiryžote. Šiandien galite apsispręsti skirtis su atsibodusiu sutuoktiniu, ypač jei yra mylimas žmogus.

Skorpionas

Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, keliauti, susitikti su seniai matytais žmonėmis, atgaivinti seną romantišką pažintį, nutrūkusį meilės ryšį.

Šaulys

Norėsis patinginiauti, tačiau laisvųjų profesijų atstovams, taip pat menininkams nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su pinigais, pripažinimu, karjera.

REKLAMA

Ožiaragis

Laimės metas: jūsų nuotaika vėl puiki, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Gali pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi.

Vandenis

Puiki

diena susitikti su būsimu darbdaviu, ypač neturintiems darbo, menininkams, – paliksite neišdildomą įspūdį. Palanku spręsti ir bendravimo nesklandumus darbe. Galbūt laikas su kolegomis surengti smagų vakarėlį? Gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Žuvys

Jums daug kas jaučia simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas. Nenustebkite išgirdę meilės prisipažinimą ir pasiūlymą tuoktis. Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu, susižadėti, tuoktis. Palanku tvarkyti dokumentus, pasirašyti svarbias sutartis, spręsti teisinius keblumus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų