REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki gyvos galvos nuteistas Henrikas Daktaras per jo „Facebook“ paskyrą prižiūrinčius artimuosius perdavė žinią Lietuvos politikams ir žmonėms.

Iki gyvos galvos nuteistas Henrikas Daktaras per jo „Facebook“ paskyrą prižiūrinčius artimuosius perdavė žinią Lietuvos politikams ir žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laikas apeliuoti į visuomenės sąžinę pasirinktas neatsitiktinai, mat vos po aštuonių dienų Lietuvos Aukščiausiasis Teismas skelbs sprendimą H. Daktaro byloje.

REKLAMA

Reikia gydyti, bet ne uždaryti?

„Įkalinimas iki gyvos galvos yra ta pati mirties bausmė. Mirties bausme su atidėjimu... Aplink save nematau nei vieno, kurį reikėtų kalinti iki mirties – galima gi skirti 20 metų, bet negalima nurašyti žmogaus. Jei nusikaltėlis išties yra „žvėris“, tai jį gydyti privalu, bet tik neuždaryti į celę beviltiškumui ir vienatvei.


Pamatykite, kaip Lukiškių kalėjime gyvena garsiausi Lietuvos nusikaltėliai


Lietuva integruojasi į Europos Sąjungą transvestitais, gėjais, kitatikių kvietimais, bet tik ne tokiais teisės aktais, kokie egzistuoja išties civilizuotoje Norvegijoje – ten viskam yra ribos. Netgi nusikaltusiems – jie žino, kad turi šansą sugrįžti ir įkvėpti LAISVĖS oro“, - rašoma Henytės „Facebook“ paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA

Palygino su Breiviku

Šis Henytės įrašas sulaukė jo sekėjų „Facebook“ grupėje palaikymo. „Breivikas Norvegijoje iššaudė 80 žmonių ar kiek ten ir gavo 21 metus sanatorijoje“, - piktinosi vienas komentatorius.


TAIP PAT SKAITYKITE:

Henriko Daktaro jaunystė: kai gavau „malkų“, sunkiai dirbau, kad atkeršyčiau

Henrikas Daktaras: kalėjime beveik pusmetį ruošiausi sušaudymui

Gyvenimas kalėjime pagal Henytę: kartais jautiesi kaip šuo, kurį išveda palakstyti


Kitas rašė: „Priklauso nuo žmogaus elgesio ir ką jis iškrėtė.. Mirties bausmė, kam? Jeigu įstatymas baudžia už atimtą gyvybę, tai kodėl teismas, gali ją atimti.. Tačiau įkalinimas iki mirties, ypatingais atvejais yra būtinas...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Juk gyvulius garde visą gyvenimą irgi laiko... Pavyzdžiui, kaip Jonaitis (Kazys Jonaitis – aut. past.) – pakelių maniakas. Jam mirties bausmė būtų laisvė... P.s. Sėkmės, Giena.. Linkiu dar grynu oru pakvėpuoti laisvėje...“

Kitas internautas priminė ir visai neseną kriminalinę aktualiją: „Pavyzdžiui, Kražių žudikas išėjo į laisvę atsėdėjęs ten apie 10 m. Ir vėl nužudė keturis ar kiek ten žmonių.. Tai ką apie tokį atvejį galite pasakyti? Vėl paleist po 10 metų...“, - piktinosi vyras.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų