REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intriguojantis trečiadienio horoskopas: teks išlaikyti išbandymą

Birželio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Regis, teks sukti galvą dėl reikalų, susijusių su alimentais, draudimu, vertybiniais popieriais. Keistu poelgiu galite sugadinti įspūdį apie save ir pakenkti draugystės, meilės ryšiui, visuomeniniam populiarumui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Turbūt atsiras norinčių jumis pasinaudoti arba išstumti iš užimamų pozicijų. Kažkas gali parodyti nekorektišką dėmesį, sutrikdyti keistu pasiūlymu. Tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte, kur nereikia.

REKLAMA

Dvyniai

Nesitikėkite, kad išsisuksite nuo prisiimto įsipareigojimo ar atsakomybės už padarytą klaidą. Daugiau dėmesio skirkite profesiniams reikalams, nes dėl aplaidumo galima avarinė situacija. Venkite konfliktų ir darbe, ir namuose.

Vėžys

Ši diena gali pamėtėti išbandymų. Kažkas gali apvilti svarbiame reikale, projekte ir tai žada nuostolį arba žalą reputacijai. O jei susikaupė nepasitenkinimas meilės santykiuose, jis gali nemaloniai prasiveržti netinkamiausiu metu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtina, kad neišvengsite rūpesčių, susijusių su šeima, darbu. Galite nukentėti dėl neapgalvotai ištartų žodžių, paskleistų gandų. Svarbu atskirti draugus nuo priešų. Saugokite reputaciją ir sveikatą.

Mergelė

Emociškai įtempta diena. Rytas neblogas, bet popiet kažkas ims gadinti nuotaiką, jaukti planus. Jei būsite neatidūs ar patiklūs, patirsite piniginį nuostolį. Galimas pavydo priepuolis, santykių krizė. Saugokitės traumų, priepuolių.

Svarstyklės

Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite ir ką prarasite. Galite susigundyti greita ir lengva nauda, kurią mėginsite pasiekti kitų sąskaita, naudodamiesi tarnybine padėtimi ar pan. Arba susidursite su taip besielgiančiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų aplinkoje atsiras tokių asmenų, kurie mėgins paveikti jūsų sprendimus, planus ir drumsti nusistovėjusią ramybę. Kažkokie santykiai, sutartys gali pakeisti kryptį. Skubotas įsipareigojimas gali tapti nelengvu išbandymu.

Šaulys

Šiandieną gali užgriūti keisti rūpesčiai. Gali susidaryti kebli situacija darbe arba asmeninių santykių srityje. Panašu, kad vietoj planuotos naudos ar malonumo patirsite nemažą keblumą. Saugokitės nelaimingų atsitikimų.

Ožiaragis

Būsite linkę žavėtis intriguojamais pasiūlymais bei projektais. Jums stigs disciplinuotumo, todėl galite patekti į nemalonę arba patirti nuostolį. Nuo pavojų saugokite vaikus. Vakare abejotinai pramogai galite išleisti nemažą sumą.

REKLAMA

Vandenis

Diena skatins darbinį veiklumą. Visgi pernelyg skubėti, verstis per galvą nederėtų, nes galite nepastebėti kliūties ir tam tikra prasme nukentėti. Panašu, kad gausite naujų užsakymų arba patirsite spaudimą dėl to, kas dar neatlikta.

Žuvys

Tikėtina, kad aiškinsitės juridinius kazusus. Galimi netikėti kontaktai su originaliais, neprognozuojamais žmonėmis. Kai kas kels nerimą, nes prieštaraus jūsų supratimui apie tarpusavio bendravimą, formalumus, taisykles.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų