REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
84
M.A.M.A apdovanojimai 2015. Renginio akimirkos (nuotr. Eimanto Genio)

Viena garsiausių ir talentingiausių šalies atlikėjų – Monika Linkytė – šiandien švenčia 24-ąjį gimtadienį.

84

Viena garsiausių ir talentingiausių šalies atlikėjų – Monika Linkytė – šiandien švenčia 24-ąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pradiniu dainininkės muzikinės karjeros tašku galėtume pavadinti TV3 televizijos projekto „Lietuvos talentai“ sceną. Čia mergina užtraukė Katy Perry kūrinį „Firework“.

REKLAMA

Devyniolikmetė Monika sužavėjo publiką, nors, kaip vienas teisėjų Marijonas Mikutavičius sakė, iš pradžių pasirodė įžūloka. Galop, dėl puikių vokalinių sugebėjimų, komisijos narys visgi pateisino jaunos dainininkės būdą ir „leido“ elgtis šiek tiek įžūliai.

Užkulisiuose neretai tenka išgirsti, kad M. Linkytė – kukli, miela mergina. Ir pasikelti ji visai neketina, nors ir vokaliniai sugebėjimai, ir įvaizdis pasikeitė į labai gerą pusę.

REKLAMA
REKLAMA

„M.A.M.A 2015“ apdovanojimų ceremonijoje atlikėja sumušė visus rekordus ir nuo scenos nulipo net su trimis pagrindiniais apdovanojimais: „Metų atlikėjos“, „Metų albumo“ ir „Metų dainos“.

Sutapimas ar ne, tačiau hitu tapusi daina „Po dangum“ išleista būtent per M. Linkytės gimtadienį.

Monika buvo pasakojusi, jog ją žavi įvairi muzika: „Mėgstu ir Beyonce, ir „Coldplay“ ir Ella Fitzgerald – dainininkų, kurie mane kažkuo žavi, sąrašas yra labai ilgas. Iš kiekvieno, rodos, randu ko pasimokyti. Bet, greta balso galimybių, turi girdėtis ir žmogaus siela. Yra atlikėjų, kurie dainuoja visiškai paprastai, bet tu tiesiog jauti visą tą energiją, emocijas, kurias jie spinduliuoja dainuodami.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M. Linkytės vardas retai lydimas skandalų, atlikėja tikina, kad daug svarbiau žmogaus talentas.

„Esant scenoje reikia visko, bet kuo didesnis talentas, tuo mažiau aptarinėjama suknelė. O skandalai... Kartais žmonės juos kuria patys, bet talentą matuojame pasiekimais, ir jei didžiausias jų – tai, kad tavo vestuves transliavo tiesiogiai, vadinasi, esi pakankamai talentingas dėmesio į save atkreipime. Džiaugiuosi, kad mano pasiekimai – šiek tiek kitokio pobūdžio.

Žmonės pradeda atskirti muziką, kuri yra ilgaamžė, neša žinutę. Kai turi tokių gerbėjų, žinai, kad jie – amžini. Labai tikiuosi, kad bėgant laikui augs ir mano gerbėjų ratas, ir muzika. Kartu su jais – ir mano asmenybė“, - anksčiau yra kalbėjusi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų