REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Iš dviejų blogybių geriau nesirinkti nė vienos. Nepatiklumas kitų idėjoms, dvejonės bus pozityvus reiškinys. Gali apgauti savi ir svetimi partneriai, tarpininkai, konsultantai.

Avinas Iš dviejų blogybių geriau nesirinkti nė vienos. Nepatiklumas kitų idėjoms, dvejonės bus pozityvus reiškinys. Gali apgauti savi ir svetimi partneriai, tarpininkai, konsultantai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tam tikri finansiniai nuostoliai, nusivylimas mylimu asmeniu neišvengiamas. Galimi nepelnyti įžeidimai, neteisingos vadovybės bausmės. Aplinkiniai nebus teisūs jūsų atžvilgiu, tačiau nieko nepešite aiškindamiesi, įrodinėdami. Nepavyduliaukite.

REKLAMA

Dvyniai Apgaulingas metas. Nors jausitės kiek geriau nei vakar, šiandien galimos kur kas didesnės problemos. Pavojinga pasiduoti entuziazmui: viskas išeis atvirkščiai. Nepasikliaukite užsieniečiais, nesudarinėkite sandorių.

Vėžys Jei jums viskas aišku, stabtelėkite, suabejokite. Dėl per didelio pasitikėjimo savimi galite sugadinti santykius su vadovu, savo globėjais, rėmėjais, susikivirčyti su įtakingu valdininku ar pareigūnu, tėvais (nors jie linki tik gero).

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Netiks planuoti, bet ekspromtai irgi pavojingi. Dabartiniai ketinimai ir staigiai priimti sprendimai tvarkant piniginius, turto reikalus vargu ar bus įgyvendinami.

Mergelė Nepalanki diena, ypač tai patirs moterys. Saugokite savo ramybę, gerą nuotaiką, taupykite jėgas ir laiką. Imkitės tik būtiniausių reikalų, svarbius darbus ir susitikimus atidėdami kitos savaitės pradžiai.

Svarstyklės Bet kokie impulsyvūs sprendimai pavojingi, ypač jei tai susiję su pinigais ar jausmais. Nenorėkite to, kas ne jūsų. Derėtų atsižvelgti į jus gerbiančių asmenų ir kolegų, pavaldinių nuomonę, patarimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Vargu ar gelbės įgytas autoritetas, ryšiai su įtakingais asmenimis, dalykinių partnerių parama. Jūsų gerovė gali pakibti ant plauko. Nepasikliaukite partneriais, ypač jei jie užsieniečiai, mažiau vilčių dėkite į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus pažadus.

Šaulys Mažiau dėmesio kreipkite į kitų kaltinimus, įtarinėjimus, apkalbas – neieškokite teisybės. Nepalanku tvirtinti dokumentų, skolinti daiktų, pinigų. Atsargiau vairuokite automobilį. Nebūkite lengvabūdiški žadėdami (ypač moterims), nesivelkite į flirtą.

REKLAMA

Ožiaragis Negeras laikas ką nors įrodinėti artimiesiems, darbe imtis atsakingų uždavinių – tai neduos naudos (greičiau patirsite nuostolių). Nesitikėkite, kad kas nors už jūsų triūsą padėkos. Pasaugokite sveikatą, turtą.

Vandenis Būkite apdairūs, atsargūs – ši diena jums itin pavojinga. Nesileiskite į jokias finansines avantiūras, nepasiduokite savo vaikų ar mylimo asmens provokacijoms.

Žuvys Smulkmeniškumas garbės nesuteiks. Kita vertus, būtina būti skrupulingam, atidžiam dirbant su pinigais, dokumentais, atliekant kasdienes užduotis: dėl padarytų klaidų galimi nuostoliai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų