REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Amber Heard į teismo posėdį dėl skyrybų su Johnny Deppu atėjo pamušta akimi (nuotr. SCANPIX)

Johnny Deppo įtariamas smurtavimas, kaip nurodoma, prasidėjo dar prieš tai, kai jis vedė Amber Heard. 

51

Johnny Deppo įtariamas smurtavimas, kaip nurodoma, prasidėjo dar prieš tai, kai jis vedė Amber Heard. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skyrybų paprašiusi Amber tvirtina, kad 52 metų aktorius per metus ir tris mėnesius trukusią santuoką smurtavo, ir pasiekė teismo uždraudimą jam artintis prie jos.

REKLAMA

Ji teigia, kad dvi dienos prieš tai, kai ji gegužės 23 dieną padavė skyrybų prašymą, vyras per jų ginčą sviedė jai į veidą mobilųjį telefoną.

Vėliau 30-metė A. Heard pareiškė, kad tai buvo tik vienas iš daugelio incidentų, kai J. Deppas santuokos metu smurtavo jos atžvilgiu, ir pranešama, kad ji fiksavo tuos atvejus dienoraštyje.

Tačiau trečiadienį į viešumą iškilo SMS žinutės, kuriomis 2014 metų gegužę esą apsikeitė A. Heard ir J. Deppo padėjėjas Stephenas Deutersas ir kurios rodytų, kad aktoriaus smurtavimas galėjo prasidėti jau tada, dar prieš poros vestuves 2015 metų vasarį.

REKLAMA
REKLAMA

„Entertainment Tonight“ gavo tų žinučių kopijas, kurios rodytų, jog S. Deutersas aiškino aktorei, kad J. Deppas nejautė smurtavęs savo partnerės atžvilgiu.

Žinutes pamatysite paspaudę čia.

„Kai pasakiau, kad jis spyrė jums, jis verkė. Tai buvo bjauru. Ir jis tą žino“, – rašęs S.Deutersas.

Tada A. Heard atrašiusi S. Deutersui, kad tai buvo vienas iš daugelio panašių incidentų, ir ji nežinanti, ar tęsti šiuos santykius.

„Jis anksčiau taip yra padaręs daug kartų, – sakoma A.Heard priskiriamoje žinutėje. – Tokijas, sala, Londonas (prisimeni?!), o aš visad pasilieku. Visad tikiu, kad jis pasitaisys ... O tada kas tris ar panašiai mėnesius atsiduriu lygiai tokioje pačioje padėtyje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

S. Deutersas atsakęs: „Jis dabar nori pasitaisyti. Šį rytą jis tai labai aiškiai pasakė. Jausmas, kad esame lemiamoje sandūroje.“

Tada A. Heard pridėjusi: „Taip, bet nežinau, kaip būti šalia jo po to, ką jis man vakar padarė. Nežinau, ar galiu likti su juo.“

Ji taip pat sakė, kad J. Deppas „nė nenumano, ką padarė“, ir pridūrė: „Jei kas nors tikrai atvirai pasakytų jam, kaip iš tikrųjų tai buvo blogai, jis išsigąstų.“

Šių SMS žinučių autentiškumą dar reikia patikrinti, bet apie jas pranešė daug žiniasklaidos priemonių.

J. Deppo komanda konkrečiai šių pranešimų nekomentavo, bet tvirtino, kad A. Heard išgalvojo istorijas apie smurtavimą, kad pasiektų savo tariantis dėl skyrybų sąlygų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų