REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Degantis automobilis (nuotr. Fotolia.com)

Kiekvienam iš mūsų nusišypsojo laimė gimti šiame pasaulyje, o kai kuriems tai yra išvis vienintelis geras dalykas, nutikęs jų gyvenime. Jūsų dėmesiui penki, ko gero, nelaimingiausi žmonės pasaulyje.

27

Kiekvienam iš mūsų nusišypsojo laimė gimti šiame pasaulyje, o kai kuriems tai yra išvis vienintelis geras dalykas, nutikęs jų gyvenime. Jūsų dėmesiui penki, ko gero, nelaimingiausi žmonės pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tsutomu Jamaguči

Japonas, sugebėjęs papulti po dviejomis atominių bombų atakomis. 1945 metais jis dirbo inžinieriumi, Hirošimoje. Ryte, po aštuonių penkiolika jis išlipo iš tramvajaus ir pamatęs ryškų šviesos pliūpsnį, buvo nublokštas sprogimo bangos net keletą metrų į šalį. Per šį atominės bombos sprogimą žuvo 350 000 žmonių.

REKLAMA

Po įvykio, dalis žmonių, tokie kaip Jamagučis, saugumo sumetimais pasislėpė slėptuvėje. Ten jis praleido visą naktį klausydamas, kaip miršta žmonės rėkdami iš skausmo. Kitą rytą Jamagučis jau brovėsi per lavonus ir žmonių likučius, kad tik spėtų į artimiausią traukinį ir iškeliautu į Nagasaki. Kai priartėjo prie Nagasakio, Jamagučis pamatė jau pažįstamą šviesos pliūpsnį. Virš miesto sprogo 25 kilo tonų plutonio bomba.

REKLAMA
REKLAMA

Po šių nelaimių Jamagučis 20 metų gydėsi žaizdas. Nepaisant nelaimių virtinės Japonas išgyveno 93 metus.

Violeta Jessop

Ši moteris 1911 metais dirbo stiuardese Olimpikoje – laive, kuris yra vadinamas Titaniko dvyniu. Tų pačių metų rugsėjo 20 dieną Olimpikas atsitrenkė į tuo pačiu kursu plaukusį Britanijos karinį laivą.

Po susidūrimo laivas pasipuošė 12 metrų dydžio skyle dešiniojo borto korpuse, tačiau Violeta liko gyva. Po šio įvykio Violeta įsidarbino medicinos sesele, legendiniame Titanike. Laivui susidurus su ledkalniu, Violeta vėl nenukentėjo ir dar papuolė į išgelbėtų žmonių gretas. 1916 metais ji tapo sesele dar viename Titaniko dvynyje Britanikoje – prasidėjus pirmajam pasauliniam karui, šis laivas buvo perdarytas į plaukiojančią ligoninę. 1916 metų lapkričio mėnesį Britaniką kliudė vokiečių sprogmuo ir laivas nuskendo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesunku nuspėti, bet išgelbėtų žmonių sąraše ir vėl buvo Violeta Jessop. Galime drąsiai teigti, kad ji gimusi po nelaiminga ir tuo pačiu po laiminga žvaigžde iš karto.

Johnas Lyne‘as

Nelaimingiausiu žmogumi Anglijoje, buvo pripažintas Johnas Lyne'as.

Per savo trumpą gyvenimą Johnas keletą kartų buvo papuolęs į auto avarijas, išgyveno žaibo smūgį ir buvo nukritęs nuo kalvos. Trumpai tariant šis vyras net 16 kartų stovėjo ant mirties slenksčio, o jo nelaimės prasidėjo vos gimus, kai buvo nustatyta įgimta plaučių liga. Pirmoji nesėkmė jį ištiko dar vaikystėje kai jam buvo vos pusantrų metukų. Jis rado buteliuką su labai stipriu dezinfekciniu skysčiu, ir aišku, jį išgėrė.

REKLAMA

Dar viena nelaimė Johną ištiko paauglystėje. Jis iškrito iš medžio ir susilaužė ranką, o pakeliui į ligoninę, autobusas kurio važiavo jaunuolis papuolė į rimtą avariją kurioje jis susilaužė ir kitą ranką.

Majoras Samerfordas

Tai žmogus, kuris žaibo strėles traukė lyg magnetas.

1918 metais, karo metu, majoras buvo žaibo nublokštas nuo arklio ir suparalyžuotas. Vėliau, 1924 metais, majorui žvejojant prie upės, žaibas kirto į medį po kuriuo jis sėdėjo, ir vėl suparalyžavo pusę Samerfordo kūno. Po dviejų metų majoras sėkmingai reabilitavosi, tačiau vieną vasaros dieną, 1930 metais, ramiai vaikštinėjant po parką, į jį ir vėl trenkė žaibas. Šį kartą - tiesiai į majorą pilnai jį suparalyžuodamas. Po dviejų metu jis mirė.

REKLAMA

Praėjus keturiems metams po Samerfordo mirties žaibas trenkė į jo antkapį ir visiškai jį sunaikino.

Frane‘as Selakas

Šio sąrašo lyderis yra žmogus išgyvenęs traukinio katastrofą, išsigelbėjęs iš degančio automobilio, buvo papuolęs į kelias automobilio avarijas ir netgi - iškritęs iš lėktuvo.

1962 metų sausio mėnesį Frane‘as keliavo traukiniu, kuris netikėtai nušoko nuo bėgių ir įlėkė tiesiai į ledinę upę. 17 žmonių žuvo, tačiau, Selakas liko gyvas. Po metų, lėktuve, kuriame skrido Frane‘as, iškrito durys, ir jis, kartu su durimis, taip pat iškrito iš lėktuvo. Visi 19 žmonių kurie skrido kartu su juo - žuvo. 1966 metais Frane‘as važiavo autobusu, kuris vėlgi įkrito į upę: keturi žmonės žuvo. 1970 ir 73 jis pateko į panašias situacijas, kai jo automobilis netikėtai... užsidegdavo! 1995 jis buvo nutrenktas miesto autobusu, o 1996 jis sugebėjo išgyventi su automobiliu nušokęs nuo uolos. Krisdamas jis užsikabino už medžio, ir ant jo pakibo, o automobilis buvo rastas dar už 300 metrų nuo nelaimėlio.

Ši istorija apie Frane‘ą turi laimingą pabaigą, nes 2003 metais Loterijoje jis laimėjo milijoną dolerių ir po šio laimėjimo pareiškė: tai yra Dievo atlygis man už visas mano kančias!

Daugiau panašių istorijų rasite TV3 Play laidoje „Įdomi laida“:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų