REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Ronnie ir Sally Wood (nuotr. Vida Press)

„The Rolling Stones“ veterano Ronnie Woodo mažylės dvynės yra „nuostabios“, sako gitaristo žmona Sally.

6

„The Rolling Stones“ veterano Ronnie Woodo mažylės dvynės yra „nuostabios“, sako gitaristo žmona Sally.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R.Woodas dar kartą tapo tėvu pirmadienį, būdamas 68 metų, kai jo 37 metų žmona Sally pagimdė mergaites dvynes Gracie Jane ir Alice Rose.

REKLAMA

Antradienį Sally socialiniame tinkle „Twitter“ pasidžiaugė savo mažylėmis ir padėkojo savo gerbėjams už palaikančias žinutes, kurių buvo sulaukusi tą dieną, pranešus apie dukrelių gimimą.

„Ačiū visiems už meilę, – rašė teatro prodiuserė – Negaliu patikėti, kad mūsų mažylėms jau viena diena. Jos nuostabios.“

Apie dvynukių gimimą pirmiausia pranešė britų laikraštis „The Sun“, o kiek vėliau pora paskelbė pranešimą, patvirtinantį šią naujieną.

REKLAMA
REKLAMA

Ronnie ir Sally Woodai džiaugiasi galėdami pranešti apie savo dvynių Gracie Jane (6 svarai) ir Alice Rose (5,7 svaro) gimimą“, sakoma pranešime, remiantis kuriuo mergaitės gimė 2,7 kg ir 2,58 kg svorio.

„Mergaitės pasaulį išvydo gegužės 30 dieną 22 val. 30 min. ir laikosi puikiai. Kūdikiai yra tobuli“, – nurodoma jame.

Gracie Jane ir Alice Rose yra pirmieji bendri Ronnie'o ir 30 metų už jį jaunesnės Sally vaikai. Pora susituokė po audringo romano 2012 metais .

Apie nėštumą buvo paskelbta praėjusių metų gruodį tokiu pranešimu: „Sally ir Ronnie Woodas džiaugiasi galėdami paskelbti, kad jie laukiasi dvynių 2016-ųjų birželį. Net nereikia sakyti, kokie jie yra susijaudinę ir trykšta džiaugsmu dėl šios nuostabios naujienos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau britų žurnalui HELLO! buvo sakęs, kad jo grupės draugai Keithas Richardsas ir Mickas Jaggeris džiaugiasi, jog „The Rolling Stones“ šeimoje atsiras daugiau vaikų.

„Keithas myli vaikys, todėl jis labai džiaugiasi, o Mickas vis prašo duoti jam metus, o tada jis galės būti mūsų aukle, todėl mes jį vadiname „aukle Micku“, – sakė Ronnie. – Viskas dėl vaikų... Tikiuosi, kad ateityje mano mergaitės važiuos su manimi į koncertinius turus“.

R.Woodas, kuriam trečiadienį sukanka 69 metai, turi keturis suaugusius vaikus iš ankstesnių santuokų su velione manekene Krissy Findlay ir antrąja žmona Jo Wood.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų