REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Amber Heard antradienį pateikė policijai pareiškimą, kuriame kaltina savo vyrą Johnny Deppą smurtavimu prieš ją ir sako, kad išgyveno „ne vienus fizinio ir psichologinio“ smurto metus.

Aktorė Amber Heard antradienį pateikė policijai pareiškimą, kuriame kaltina savo vyrą Johnny Deppą smurtavimu prieš ją ir sako, kad išgyveno „ne vienus fizinio ir psichologinio“ smurto metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A.Heard advokatų pareiškime sakoma, kad po gegužės 21 dieną įvykusio ginčo su vyru, kai aktorei buvo sumuštas veidas, ji pareiškimo policijai nepateikė todėl, kad buvo susirūpinusi jo karjera ir norėjo apsaugoti savo privatumą.

REKLAMA

„Johnny komanda privertė Amber patekti pareiškimą Los Andželo policijos departamentui, kad pašalintų nesusipratimą, ... nes ji nebegali leisti, kad jai būtų metami pikti melagingi ir piktavališki įtarimai, kurie užplūdo žiniasklaidą“, – sakoma jos advokatų Samanthos Spector ir Josepho Koenigo pareiškime.

„Amber bėgant metams patyrė fizinį ir psichologinį Johnny smurtavimą, – teigia advokatai. – Amber nebegali pakelti tų nepaliaujamų atakų ir visiško melo, surengtų prieš jos reputaciją viešosios nuomonės teisme po tragiškų gegužės 21-osios įvykių.“

REKLAMA
REKLAMA

Viename naujame pranešime sakoma, kad rankos sužeidimas, kurį J.Deppas patyrė praėjusiais metais, taip pat buvo pikto ginčo su žmona rezultatas.

Ne pirmos kančios

Antradienį A.Heard advokatai paskelbė atsakymą į priešišką reakciją, su kuria 30-metė susiduria po to, kai papasakojo apie įtariamą santykių traumą ir pareiškė, kad gegužės 21-osios ginčas, kai Johnny esą sviedė jai į veidą „iPhone“, nebuvo pirmos jos patirtos kančios.

Daug pranešimų rodytų, kad pora dažnai ginčydavosi, o dabar informuotas šaltinis papasakojo, kad rankos sužeidimą J.Deppas pernai kovo mėnesį patyrė per šeimyninį kivirčą, Australijoje filmuodamasis juostoje „Karibų piratai: Numirėliai neseka pasakų“ (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė „Entertainment Tonight“, A.Heard artimiems draugams papasakojo, kad J.Deppas susižeidė ranką per jų ginčą smogdamas kumščiu į sieną. Sužeidimas buvo toks rimtas, kad jis turėjo grįžti į JAV piršto operacijai, o filmavimas sustojo daugiau kaip mėnesiui, kol jis sveiko.

Tuo metu buvo paskelbta nedaug detalių apie J.Deppo sužeidimą, bet prodiuseriai nurodė, kad tai nebuvo filmavimo aikštelėje patirta trauma.

Su 52 metų J.Deppo atstovais susisiekti kol kas nepavyko, o Los Andželo policijos departamentas komentuoti atsisakė, kol vyksta tyrimas.

REKLAMA

A.Heard praėjusią savaitę padavė prašymą skirtis su J.Deppu ir paskui pasiekė, kad teismas uždraustų sutuoktiniui prie jos artintis.

Penktadienį ji atėjo į Los Andželo teismą pamušta akimi ir tvirtino, kad gegužės 21 dieną J.Deppas sviedė jai į veidą mobilųjį telefoną.

A.Heard ir J.Deppas susipažino filmuojant 2011 metų filmą „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary), kai aktorius dar gyveno su prancūzų aktore Vanessa Paradis (Vanesa Paradis), savo sūnaus Jacko (Džeko) ir dukters Lily-Rose (Lili Rouz) motina.

Aktorių gina daugelis

Jie susituokė pernai vasarį.

J.Deppo buvusi partnerė Paradis ir jų dukra Lily-Rose savaitgalį viešai gynė aktorių ir vadino jį švelniu žmogumi.

REKLAMA

„Mano tėtis yra mieliausias, labiausiai mylintis žmogus, kokį pažįstu, jis buvo tiesiog nuostabus tėvas mano mažajam broliukui ir man, ir visi, kurie jį pažįsta, pasakytų tą patį“, – „Instagram“ parašė 17-metė Lily-Rose.

V.Paradis, savo ruožtu, atvirame laiške, kurį paskelbė apie įžymybes rašanti interneto svetainė TMZ, buvusį partnerį pavadino „ jautriu, mylinčiu ir mylimu žmogumi“.

Visa ši drama rutuliojasi po to, kai gegužės 20 dieną po ilgos ligos mirė J.Deppo motina Betty Sue Palmer.

Aktoriaus atstovas praėjusią savaitę žiniasklaidai sakė: „Atsižvelgdamas į šios santuokos (su A.Heard) trumpumą ir ką tik įvykusią tragišką jo motinos netektį, Johnny neatsakinės į jokias nepadorias melagingas istorijas, paskalas, dezinformaciją ir melus apie jo asmeninį gyvenimą. Tikimės, kad šios trumpos santuokos nutraukimo (klausimas) bus greitai išspręstas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų