REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Johnny Deppas (nuotr. Vida Press)

Holivudo aktoriaus Johnny Deppo žmona po 15-a mėnesių trukusios santuokos pateikė teismui skyrybų prašymą, kaip priežastį įvardydama nesutaikomus nesutarimus.

52

Holivudo aktoriaus Johnny Deppo žmona po 15-a mėnesių trukusios santuokos pateikė teismui skyrybų prašymą, kaip priežastį įvardydama nesutaikomus nesutarimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Amber Depp, kuri kino mėgėjams žinoma kaip aktorė Amber Heard (Amber Herd), prašymą nutraukti santuoką pateikė pirmadienį Los Andželo apygardos aukštesniajam teismui ir prašo priteisti jai alimentus iš filmų „Karibų piratai“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždės.

REKLAMA

Teismui pateiktuose dokumentuose A.Heard nurodė, kad su vyru skyrium gyvena nuo gegužės 22 dienos, o išsiskyrimo priežastimi įvardijo nesutaikomus nesutarimus.

Gegužės 20 dieną J.Deppas neteko 81 metų motinos Betty Sue Palmer, kuri mirė po ilgos ligos.

52 metų J.Deppo atstovas, pirmą kartą komentuodamas žinią apie žlugusią aktoriaus santuoką, supliekė apie šią garsią porą skleidžiamas paskalas ir atskleidė, kad Holivudo žvaigždė tikisi greitų skyrybų.

REKLAMA
REKLAMA

„E! News“ atsiųstame aktoriaus atstovo pareiškime rašoma: „Turint galvoje, kokia trumpa buvo ši santuoka, taip pat tragišką jo motinos netektį, Johnny nereaguos į jokias nepadorias ir melagingas istorijas, paskalas, dezinformaciją ir melus apie jo asmeninį gyvenimą.“

„Tikimasi, kad šios trumpos santuokos nutraukimas įvyks greitai“, – priduriama pareiškime.

Žiniasklaida skelbė, kad 30-metė A.Heard atliko pareigingos marčios vaidmenį ir reguliariai lankė sergančią J.Deppo motiną iki jos mirties.

Būta pranešimų, kad poros santuoka ėmė braškėti, nes Amber esą nepatiko Johnny šeimai, nors aktorei artimas šaltinis tai griežtai paneigė, tvirtindamas, kad tarp jos ir anytos, kuri pastaruosius metus sunkiai sirgo, buvo užsimezgęs šiltas ryšys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Amber buvo šalia Betty Sue jai sergant, – People.com sakė neįvardytas šaltinis iš aktorės aplinkos. – Ji reguliariai lankė anytą ligoninėje.“

Pažymėjęs, kad Amber yra „šeimos žmogus“, šaltinis pridūrė: „Būtent ji pasiūlė Johnny susituokti Betty Sue namuose.“

J.Deppas ir A.Heard susipažino 2011 metų juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje, kai J.Deppas tebegyveno daug metų trukusioje partnerystėje su prancūzų aktore Vanessa Paradis, jo sūnaus Jacko ir dukters Lily-Rose motina.

Tai buvo pirma Amber santuoka, o Johnny nuo 1983 iki 1986 metų dar buvo vedęs grimo menininkę Lori.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų