REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Shanina Shaik (nuotr. Vida Press)

Modelis Tysonas Beckfordas, kaip pranešama, Niujorke susimušė su didžėjumi Ruckus.

14

Modelis Tysonas Beckfordas, kaip pranešama, Niujorke susimušė su didžėjumi Ruckus.

REKLAMA

Jiedu ketvirtadienį buvo naktiniame klube „Up & Down“ ir susimušė, kai didžėjus parodė modeliui nederamą gestą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė TMZ.com, T.Beckfordas anksčiau susitikinėjo su lietuviško kraujo turinčia australų manekene Shanina Shaik, bet vėliau su ja išsiskyrė, nors jiedu ir liko draugai, o ji pernai birželį pradėjo susitikinėti su 32 metų Ruckus, kuris praėjusią žiemą jai pasipiršo.

REKLAMA

„Čia yra visa istorija, – laikraščio „New York Post“ paskalų skyreliui „Page Six“ sakė šaltinis. – Tysonas ir Ruckus buvo draugai ir Tysonui labai nepatiko, kai Ruckus ir Shanina ėmė susitikinėti.“

„Jis anksčiau yra pakomentavęs juos kaip porą ir tai jau kuris laikas kaupėsi“, – pridūrė šaltinis.

Pranešimuose sakoma, kad muštynės tęsėsi ir lauke prie klubo, ir kad buvo iškviesta policija, bet iki jai atvykstant mušeikos dingo.

REKLAMA
REKLAMA

„Victoria's Secret“ manekenė Shanina Shaik ketina dar šįmet ištekėti.

Melburne gimusi 24 metų supermanekenė, kurios motina yra lietuvių ir australų, o tėvas – pakistaniečių ir Saudo Arabijos kilmės, po sužadėtuvių sausio mėnesį savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė gauto sužadėtuvių žiedo nuotrauką.

„Tai (ši meilė) tikra! Pasakiau „taip“!! #manogyvenimomeilė#poniaandrews#jisužmovėžiedą#draugeamžiams“, – parašė ji prie nuotraukos.

Sh.Shaik sužadėtinis, kurio tikrasis vardas yra Gregory Andrewsas, taip pat pasidalijo šia džiugia naujiena su gerbėjais socialinėje žiniasklaidoje: „Gavau pačią klasiškiausią pupytę, ir ji mūvi mano žiedąąąąą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas porai artimas šaltinis „E! News“ sakė, kad Ruckus manekenei pasipiršo gruodžio 26 dieną savo pusbrolio Lenny Kravitzo privačiame paplūdimyje Bahamose.

Pasak šaltinio, didžėjus kantriai laukė, kol jiedu su Shanina liks dviese, ir galiausiai priklaupęs ant kelio paprašė tapti jo žmona.

Ruckus būsimajai nuotakai įteikė ne vieną, o net du sužadėtuvių žiedus. Porai artimas šaltinis „E! News“ pasakojo, kad didžėjus kreipėsi į garsią juvelyrę Lorraine Schwartz, kad ši padėtų jam sukurti tobulą žiedą.

Tačiau Ruckus turėjo daug idėjų, koks tai galėtų būti žiedas, be to, norėjo būti tikras, kad Shaninai jis patiks, todėl galiausiai buvo nuspręsta sukurti du sužadėtuvių žiedus ir leisti būsimajai nuotakai pačiai išsirinkti.

REKLAMA

Manekenė pasirinko stulbinamo grožio aukso žiedą su šešiakampio formos deimantu ir išgraviruotais abiejų sužadėtinių inicialais.

Shaninai pasakius „taip“, pora kartu su saloje taip pat atostogavusiais savo draugais ir artimaisiais, tarp kurių buvo ir manekenės mama Kim Shaik, pakėlė taures už įvykusias sužadėtuves. Tarp sveikintojų buvo ir L.Kravitzas, jo dukra Zoe Kravitz su savo vaikinu, rašytoju ir dainininku Twin Shadow.

Tatuiruotėmis išsimarginęs Ruckus turi nemažai draugų tarp Holivudo garsenybių ir pats gali pasigirti įspūdinga muzikine karjera.

Nuo aštuonerių metų manekene dirbanti Shanina ant podiumo debiutavo 2009-aisiais Niujorko mados savaitės metu. „Victoria's Secret“ manekene ji tapo 2011-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų