REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Pagunda (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Jeigu kils noras daryti radikalius pokyčius, verta pagalvoti apie galimas pasekmes. Pasitarkite su kolegomis bei tais žmonėmis, kuriuos tie pokyčiai tiesiogiai paliestų. Galimas darbo pasiūlymas, tačiau kol kas gana nekonkretus.

49

Avinas Jeigu kils noras daryti radikalius pokyčius, verta pagalvoti apie galimas pasekmes. Pasitarkite su kolegomis bei tais žmonėmis, kuriuos tie pokyčiai tiesiogiai paliestų. Galimas darbo pasiūlymas, tačiau kol kas gana nekonkretus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną tikriausiai sustiprės jūsų apetitas naujovėms, ieškosite pikantiškų užsiėmimų, įspūdžių. Galbūt susitiksite su senų draugų būreliu. Tai sukels ir gerų, ir nekokių emocijų.

REKLAMA

Dvyniai Užuot susikaupę vis panirsite į svajones, prisiminimus. Pažįstamas žmogus gali jums patikėti savo paslaptį arba konfidencialią informaciją. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas. Kita vertus, tykos žalingos pagundos, intrigos.


SKAITOMIAUSIOS NAUJIENOS:

Turkijos kurorte žuvo trys lietuviai: tarp jų – motina su sūnumi

Dingusios Ugnės Rukuižaitės mama: visi tikimės tik geriausio


Vėžys Nors jums labai svarbus atrodys draugiškumas, minčių bendrumas, dalykinis solidarumas, šiandien nesieksite šurmulio, draugijos. Mieliau darbuositės ir ilsėsitės vieni, nes kuo daugiau trikdžių, tuo daugiau emocijų, trukdančių susikaupti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite nusiteikę išlaidauti. Galite sau nusipirkti kažką neplanuota ar ką nors nustebinti siurprizu. Nepersistenkite norėdami padaryti įspūdį, kad kitas žmogus nepasijustų lyg perkamas ar ne savo valia skolingas.

Mergelė Jums seksis kontroliuoti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, planais. Pasižymėsite išlaidumu. Pokalbiai telefonu, susirašinėjimas suteiks įspūdžių. Ir vis dėlto būkite atsakingesni - kitiems darydami įtaką, kreipiate jų likimą.

Svarstyklės Tiek namuose, tiek savo vidiniame pasaulyje neišvengsite šiokios tokios netvarkos. Staiga pajusite, kad norisi naujovių, permainų. Vis dėlto realiai būsite varžomi aplinkybių arba namiškių, tad teks pažaboti kai kuriuos impulsus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikėtini viliojami pasiūlymai arba jūs matysite ir girdėsite tai, ką norite, todėl jausitės neblogai. Susipins tikrovė ir atrakcija, nuoširdūs jausmai ir dirbtinumas. Jei nebeatskirsite, kas tikra ir netikra, vėliau pasijusite apsigavę ar net išnaudoti.


ŽIŪRIMIAUSIOS GALERIJOS:


Šaulys Domins nauji projektai, neišbandytos dietos ir pan. Visų pirma nebeatidėliodami užbaikite tai, ką esate pradėję. Regis, jums seksis šalinti ir maskuoti išvaizdos trūkumus, tačiau vargu ar jus patenkins net geriausias įmanomas rezultatas.

REKLAMA

Ožiaragis Gali būti, kad pasiduosite kažkokiai pagundai arba leisitės kitų įtraukiami į neaiškią veiklą. Apie dominantį asmenį galite sužinoti naujieną, kuri pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis.

Vandenis Šiandien jus gali nustebinti sutuoktinis ar pažįstamas savo keistu elgesiu, mąstymu. Jei būsite traukiami į finansinę avantiūrą, nepulkite stačia galva. Verčiau laiku sumokėkite mokesčius, kad nereikėtų pykti dėl delspinigių.

Žuvys Turėsite galimybių pritraukti reikiamo žmogaus dėmesį, pasijusti pagerbti. Galite gauti pasiūlymą, iš kurio greitos naudos neverta tikėtis. Gebėjimas pažvelgti tarsi i toli, iš perspektyvos turėtų padiktuoti teisingą sprendimą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų