REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Richardo Osmano šeima (nuotr. Athena)

Sudužusiu „EgyptAir“ lėktuvu skrido vienintelis britasRichardas Osmanas. Jo namuose jau niekada nesulauks žmona ir dvi visiškai mažos dukterys.

25

Sudužusiu „EgyptAir“ lėktuvu skrido vienintelis britasRichardas Osmanas. Jo namuose jau niekada nesulauks žmona ir dvi visiškai mažos dukterys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keturiasdešimtmetis R. Osmanas pastaruoju metu buvo kaip niekada laimingas – jam buvo ką tik gimusi antra dukra, kuriai jis davė Olympe vardą, rašo mirror.co.uk.

REKLAMA

Žuvusio vyriškio brolis pasakojo, kad į Kairą Richardas vyko darbo reikalais – jis dirbo geologu vienoje aukso kasybos įmonėje Egipte, tad šiuo maršrutu keliaudavo gana dažnai.

„Vis dar negaliu tuo patikėti. Sulaukiau sesers skambučio ir vis dar negaliu atsigauti nuo šoko. Visuomet maniau, kad Richardas bus paskutinis, kuris iškeliaus iš mūsų šeimos. Jis visuomet buvo labai tvirtas ir visada gyvenime judėjo į priekį. Richardas taip džiaugėsi savo antrosios dukters gimimu... Ir štai praėjus vos dviems savaitėms jo jau nebėra su mumis. Tai absoliuti tragedija“, - sunkiai rinkdamas žodžius pasakojo jo brolis Alastairas.

REKLAMA
REKLAMA

Apie Richardą puikiai atsiliepė ir kaimynai, apibūdindami jį kaip nuostabų žmogų, kuris mylėjo savo šeimą ir nuolat keliavo.


TAIP PAT SKAITYKITE: 

 „EgyptAir“ lėktuvo katastrofa: gelbėtojai aptiko šiurpų radinį


Dėl vyro buvimo lėktuve nekilo nė mažiausio klausimo – jo pavardė buvo dvejuose nepriklausomai vienas nuo kito socialiniuose tinkluose paskelbtuose sudužusio lėktuvo keleivių sąrašuose.

tv3.lt primena, kad penktadienį paskelbtas pranešimas buvo pirmoji oficiali žinia, pripažįstanti, kad dingusį "EgyptAir" lėktuvą ištiko tragiška katastrofa. Jis pasirodė praėjus kelioms minutėms po to, kai Egipto armija pirmąkart paskelbė suradusi lėktuvo nuolaužų ir keleivių asmeninių daiktų.

Avialinijų socialinio tinklo "Twitter" paskyroje buvo pranešta, kad lėktuvas dingo būdamas maždaug 11 kilometrų aukštyje ir jau pasiekęs Egipto oro erdvę. Ryšys su lėktuvu nutrūko 2 val. 45 min. Kairo (3 val. 45 min. Lietuvos) laiku gegužės 19 dieną. Naujausiame pranešime sakoma, kad tame lėktuve buvo 56 keleiviai, tarp jų vienas vaikas ir du kūdikiai, taip pat 10 įgulos narių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų