REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
C. Delevingne (nuotr. Vida Press)

Cara Delevingne dėl vaidmens filme „Suicide Squad“ nuoga vaikščiojo po miškus ir staugė į Mėnulį.

34

Cara Delevingne dėl vaidmens filme „Suicide Squad“ nuoga vaikščiojo po miškus ir staugė į Mėnulį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po poros keistų susitikimų su režisieriumi Davidu Ayeriu, modelis ir aktorė pasinaudojo jo patarimu dėl įsigyvenimo į vaidmenį ir nuvyko į mėnesienos apšviestą mišką pavaikštinėti nuoga.

REKLAMA

23 metų žvaigždė žurnalui „W“ pasakojo: „Susitikau su režisieriumi, Davidu Ayeriu, viešbutyje Londone, vieną tamsų ir audringą vakarą. Jis nieko man nepasakė apie filmą. Vietoje to parodė man tų nepaprastų, nušvitusių, galingų, bet labai blogų moterų atvaizdus. Jis kalbėjo man apie priklausomybę ir proto ligą, o man šie dalykai labai, labai įdomūs.“

„Kitą kartą su Davidu susitikau jo namuose Los Andžele. Jis paprašė manęs paskaityti sceną iš „Kas bijo Virdžinijos Vulf?“. Man labai patinka ta pjesė ir aš vaidinau joje mokykloje, kai buvau 17-os, tad labai apsidžiaugiau. Kažkaip, kai statėme tą sceną, įtūžau. Tokio įniršio daug metų nebuvau jautusi. Ir tada gavau vaidmenį!“ – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Vis dar nebuvo scenarijaus, bet Davidas paprašė manęs pabandyti susirasti mišką ir, jei būtų pilnatis, išsirengti nuogai ir eiti per miškus kojomis brendant per purvą, ką aš ir padariau. Pilnaties nebuvo, bet staugiau kaip vilkas. Tikrai būtų buvę linksma, jei kažkas būtų mane pamatęs“, – pridūrė ji.

Cara naujajame, nekantriai laukiamame filme, kuris kino teatruose pasirodys rugpjūtį, vaidina Džunę Mun Kerėtoją.

Juostoje taip pat vaidina Margot Robbie, Jaredas Leto, Willas Smithas ir Jai Courtney.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų