REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Skaistė Steikūnaitė (nuotr. Adam Aleksejėvič)

Grupės „Naujos Pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė trečiadienį švenčia savo 33-ąjį gimtadienį. Su švente suskubome pasveikinti ir mes.

15

Grupės „Naujos Pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė trečiadienį švenčia savo 33-ąjį gimtadienį. Su švente suskubome pasveikinti ir mes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sveika išvaizda ir puikia nuotaika spinduliuojanti atlikėja prisipažino, jog linksmybių naktiniuose klubuose nemėgsta, todėl gimimo dieną paminės tik artimiausių žmonių apsuptyje prie gardžios vakarienės.

REKLAMA

 

„Matote, aš ramus žmogus. Labai nemėgstu balių, festivalių. Juolab, tai ne jubiliejus, o eilinis gimtadienis. Tiesiog vakare susitiksiu su artimiausiais žmonėmis, ramiai pavakarieniausime restorane, pabendrausime ir viskas. Esu žmogus, kuris nemėgsta švęsti savo gimtadienių. Niekuomet nemėgau. Visuomet stengiuosi „nusiplauti“ nuo šventimo. Ruoštis, puoštis, lėkti vakaroti kažkur – ne man. Mieliau renkuosi ramybę, poilsį“, – atvirauja S. Steikūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Tikriausiai, ne vienam keistai nuskambėjo tai, kad „baliams ir festivaliams“ garsi moteris taria ne, nes jos scenos kolegės naktiniuose klubuose lankosi neretai. S. Steikūnaitė sako, kad požiūris pasikeitė su metais.

„Su metais mes kiekvienas labai stipriai keičiamės. Pasikeitė ir mano gyvenimo būdas, mąstymas, požiūris į gyvenimą. Taip pat keičiasi draugai, išlieka tik patys geriausi“, – sako atlikėja.

Skandalingos grupės atlikėja neslepia, kad per visą „Naujų Pupyčių“ egzistavimo laikotarpį teko susidurti su nemažai sunkumų. Tačiau visos negandos irgi į naudą, moteris džiaugiasi per tuos metus „užsiauginta skūra“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Per visus tuos metus, kurie buvo kupini išbandymų, išmokau būti kantri. Vis tik gyvenimas negaili skaudesnių strėlių, kurios pasiekia pačias skaudžiausias vietas. Išmokau neberodyti neigiamų jausmų. Kiek kartų teko išgirsti apie save šnekant neteisybę... Na, bet toks gyvenimas. Vieną kartą, atrodo, būna lengviau, kitą – sudėtingiau.

Bet iš tiesų, nesu aš visiškai pasikeitusi. Būna žmonių, kurių charakteriams, gyvenimo būdui kiekviena nauja veikla padaro vienokią ar kitokią įtaką. Man – priešingai. Aš visuomet buvau paprasta, žemiška. Manau, kad paprastumą išlaikyti labai svarbu, nes kuo aukščiau keliesi, tuo žemiau krenti.

REKLAMA

Per visą šį laikotarpį pasistačiau akmeninę sieną. Kaip aš sakau, su tanku nežinau ar kas pravažiuotų. Aišku, būna momentų, kuomet tiesiog moteriškai pratrūkstu. Tačiau niekas to nemato. Gal ir gerai. Kuo mažiau žinos, tuo bus lengviau gyventi“, – tikina moteris.

Paklausta, kokia gimtadienio dovana atpirktų visas gyvenimo negandas, moteris nė nesudvejojo – tokią ji jau turi.

„Svarbiausia mano gyvenime visuomet buvo ir bus dukra. Ji mane jau dvi dienas iš eilės sveikina su gimtadieniu – kokią atvirutę išlanksto, piešinuką nupiešia, ryte apkabina pabučiuoja. Labai miela. Galų gale, supranti, kas yra ta laimė. Vaiko apkabinimas, pabučiavimas neprilygs jokiai materialiai dovanai.“ – patikino S. Steikūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų