REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Renginio viešnios (nuotr. LiKA archyvas)

Lietuvoje vis dažniau rengiami ir organizuojami prabangūs ir didelio visuomenės dėmesio susilaukiantys renginiai. Vienas iš tokių – tradiciniai kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė“.

Lietuvoje vis dažniau rengiami ir organizuojami prabangūs ir didelio visuomenės dėmesio susilaukiantys renginiai. Vienas iš tokių – tradiciniai kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 27-ąją, jau devintą kartą rengiami apdovanojimai į iškilmingą ceremoniją sukvies būrį Lietuvos kino, verslo, politikos ir pramogų pasaulio įžymybių, kurios stengsis pademonstruoti nepriekaištingą ir prabangų stilių.

REKLAMA

Ne vienos Lietuvos žvaigždės pamėgtas ir nuo pat pirmųjų metų „Sidabrinė gervė“ stiliumi besirūpinančio Kęsto Rimdžiaus komandoje dirbantis stilistas Joringis Šatas sako, kad didžiausia klaida, kokią daro žmonės eidami į tokius iškilmingus renginius, yra savo įvaizdžio „nupiginimas“.

„Geriau atrodyti kukliau, nei stengtis save padabinti nereikalingais aksesuarais ar apnuoginti kūno vietas, kurios atkreips dėmesį į figūros problemas ar amžių. Dažnai net puikiai parinktą suknelę gali sugadinti netinkamo atspalvio pėdkelnės, kurias reikėtų derinti prie savo odos spalvos ir batelių. Be abejo, svarbi įvaizdžio detalė yra manikiūras, pedikiūras, makiažas ir šukuosena. Jei plaukai „šauks“, kad pritrūko valandos pasiruošimui, neišgelbės niekas. Tokiu atveju, geriau tvarkingai sušukuoti plaukai, nei išsidraikiusios garbanos“, - patarimus dalino stilistas.

REKLAMA
REKLAMA

J. Šatas pabrėžė, kad vienas blogiausių variantų – tai pėdkelnės ir atviri bateliai. Stilistas priminė, kad ir vyrams derėtų nepamiršti savo aprangos: „Jei atsisėdus, pasimato nuogos blauzdos, tai reiškia, kad kojinės yra gerokai per trumpos. Tokia klaida sugadintų net ir pačio įtakingiausio žmogaus, pasipuošusio nuostabiu kostiumu ar smokingu, įvaizdį.“

Stilistas J. Šatas peržvelgė „Sidabrinė gervė“ viešnias ir pateikė savo vertinimus. Apdovanojimų organizatoriai kviečia išrinkti, Jūsų nuomone, pačią stilingiausią viešnią!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Anastasija Marčenkaitė (kairėje) – pati mergina yra labai graži, o suknelės modelis puikiai tinka raudonajam kilimui. Suknelė tikrai išskirtinė, tačiau plona, šviesi, languota medžiaga ją supaprastina.

Pasirinkus ryškesnes spalvas ir vienspalvį, pavyzdžiui, bordo ar net juodos spalvos sunkesnį audinį, suknelė taptų žymiai prabangesnė. Tuomet Anastasija pretenduotų į gražiausiai pasipuošusių aktorių trejetuką.

Giedrė Žickytė (viduryje) – Giedrė vilki Juozo Statkevičiaus suknelę. Kaip žinia, šio dizainerio suknelės yra tikri meno kūriniai, tačiau jos reikalauja išbaigtumo. Giedrė prašovė pasirinkdama batelius ir delninę, kuri labiau tiktų kasdienai. Suknelė nesiekia žemės, todėl tokia avalynė nėra tinkama. Reikėtų rinktis klasikinius smailianosius aukštakulnius, nes dabar Giedrė atrodo, tarsi, basa.

REKLAMA

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė – graži ir puikios figūros moteris puošia visus renginius. Suknelė tikrai atkreipia dėmesį ir netgi neįlemenuotas suknelės viršus neišdarko Indrės formų. Kadangi suknelė ganėtinai uždara, skeltukas galėtų būti kiek gilesnis.

Tačiau ir šiuo atveju jis subtiliai apnuogina Indrės koją. Maži aksesuarai dera, nes dideli papuošalai prie tokios suknelės greičiausiai Indrę paverstų ne karaliene, o kalėdine eglute.

Larisa Kalpokaitė – elegantiška klasika. Suknelės modelis pagal aktorės figūros tipą parinktas tobulai. Visos įvaizdžio detalės yra vietoje ir nieko nesinori nei pridėti, nei nuimti. Nors suknelė nėra vakarinė, tačiau puikiai tinka Larisai, o aukštakulniai ir perlų vėrinys įvaizdžiui suteikia moteriškumo, solidumo.

REKLAMA

Vaida Skaisgirė – tikra prabangi elegancija. Aksominis suknelės viršus pabrėžia moteriškas formas, o laisvas sijonas suteikia lengvumo. Apnuoginti pečiai puikiai tinka Vaidos figūros ir amžiaus moteriai. Smaragdiniai aksesuarai juodai suknelei suteikia gaivumo ir prabangos prieskonį. Vaida atrodo nepriekaištingai.

Nijolė Narmontaitė – nors tai labai charizmatiška asmenybė, tačiau negalėčiau pasakyti, kad ji atrodo labai stilingai. Tokio kirpimo suknelės viršus padabintas gėle, labiau primena pajūrio variantą ir neprideda nei grožio, nei subtilumo. Suknelės spalva puiki, tačiau ant raudono kilimo pasirodyti su raudonais bateliais nederėtų. Jie žmogų sulieja su kilimu ir taip drabužis netenka vaizdo. Tačiau Nijolės šypsena atperka visas stiliaus klaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Televizijos prodiuseriai Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius – kombinezonas puikus. Įdomu, stilinga ir nestandartiška. Uždėjus diržą ir aukštakulnius – vizualiai pabrėžiant moters liemenį ir ją išaukštinus – derinys atrodytų nepriekaištingai. Dominyko įvaizdis taip pat puikus – jaunatviška, žaisminga, tačiau vis tiek nenutolta nuo elegancijos. Pats eičiau į renginį su tokia eilute. Plačios kelnės, prailgintas švarkas ir ryškūs batai – labai stilinga.

Jolanta Svirnelytė su drauge – tai suknelės, kurios labiau tinka eiti prie jūros nei ant raudonojo apdovanojimų kilimo. Taip pat netinkamai parinkti suknelių ilgiai. Atrodo, kad trūksta kelių centimetrų. Na, bet jei tikslas buvo ryškiomis spalvomis atkreipti į save dėmesį – tai jis pasiektas.

REKLAMA

Janina ir Algirdas Butkevičiai – ponia Janina atrodo labai elegantiškai, o jos suknelės ilgis puikus. Suknelė itin puošni, neapkrauta nereikalingais aksesuarais ir pabrėžia moteriškas formas. Tai viena iš raudonojo kilimo karalienių.

Aktorė Grėtė Indičianskytė (kairėje) – Grėtės suknelė tikrai atrodo prabangiai ir pabrėžia jos liemenį. Vienintelis dalykas rėžiantis akį – netinkama delninė. Ji turėtų būti mažesnė bei griežtesnės formos. Dabar ji gadina gražų įvaizdį.

Balerina Simona Paciukonytė – Simonos suknelė yra ne tik gražaus modelio, bet ir pasiūta iš dailaus audinio. Ji suteikia elegancijos ir rafinuotumo. Pakeitus diržą, kuris labiau primena juostą dovanoms surišti, į kiek tvirtesnį ir apavus juodus smailianosius aukštakulnius, Simona atrodytų puikiai.

REKLAMA

Irena Marozienė su drauge – plačios kelnės visada suteikia išskirtinumo, todėl tai yra puikus pasirinkimas tiek kasdienai, tiek renginiui. Skatinu visas moteris ir merginas, kurioms tik leidžia figūra, turėti nors vienas plačias kelnes. Tačiau šiam įvaizdžiui trūksta aksesuarų. Čia puikiai tiktų masyvus auskarai ir apyrankė. Pakeitus grubius batelius ir uždėjus keletą detalių, moteris atrodytų puikiai. Irena liko ištikima savo stiliui ir dar kartą pasipuošė gėlės aksesuaru.

Kasmet didelio visuomenės dėmesio susilaukiantys apdovanojimai „Sidabrinė gervė“ šiemet vyks gegužės 27-ąją, 18.30 val. ir bus tiesiogiai transliuojami per LRT televiziją. Jau devintą pavasarį į Lietuvą sugrįžtančių apdovanojimų organizatoriai LiKA ir Lietuvos kino centras pagerbs iškiliausius ir labiausiai nusipelniusius kino kūrėjus. Prestižinių apdovanojimų „Sidabrinė gervė“ globėjas yra Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų