REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Eligijus Masiulis (nuotr. Fotodiena.lt)

Kyšio ėmimu įtariamas buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas Seimo narys Eligijus Masiulis pirmadienį su advokatu lankėsi Generalinėje prokuratūroje.

9

Kyšio ėmimu įtariamas buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas Seimo narys Eligijus Masiulis pirmadienį su advokatu lankėsi Generalinėje prokuratūroje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nei jis, nei jo advokatas Mindaugas Bliuvas detalesnių komentarų dėl apsilankymo nepateikė.

„Noriu patvirtinti, kad esu pasiruošęs geranoriškai ir atvirai bendradarbiauti su teisėsauga. Ši savaitė yra skirta tam, kad galėčiau realizuoti savo ketinimus, t.y. atsistatydinti iš Lietuvos respublikos Seimo narių ir kaip eilinis Lietuvos respublikos pilietis stoti prieš teisingumą ir įrodinėti savo tiesas“, - žurnalistams po vizito sakė E.Masiulis.

REKLAMA

Jis sakė turintis „prokuroro įpareigojimą neatskleisti jokų duomenų, susijusių su vykdomu ikiteisminiu tyrimu“.

Išklausti informacijos nepavyksta

Paprašytas patvirtinti arba paneigti prokuratūros atstovų teiginius, jog pas jį rasti 106 tūkst. eurų, kuriuos, kaip įtariama, galėjo perduoti „MG Baltic“ viceprezidentas Raimondas Kuklianskis, jis pakartojo negalintis pateikti daugiau informacijos.

„Neatsakau už prokurorą - ką prokuroras nori, tą jis kalba, aš pasakiau tiek, kiek galėjau pasakyti. Tikrai, ateis laikas, kai galėsiu pateikti tokią informaciją, kokią galėsiu pateikti“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Prokuratūra nekomentuoja E.Masiulio apsilankymo ir to, ar jis buvo apklaustas kaip specialusis liudytojas.

„Negaliu tokios informacijos pateikti“, - BNS sakė ikiteisminį tyrimą organizuojantis Generalinės prokuratūros prokuroras Justas Laucius.

----------

Specialiųjų tyrimų tarnyba tiria įtarimus, kad verslo koncerno „MG Baltic“ viceprezidentas R.Kurlianskis E.Masiuliui perdavė 106 tūkst. eurų kyšį. R.Kurlianskis yra suimtas, E.Masiuliui šiame tyrime suteiktas specialaus liudytojo statusas.

E.Masiulis penktadienį Vyriausiajai rinkimų komisijai įteikė prašymą nutraukti jo kaip Seimo nario įgaliojimus, žadėdamas nesidangstyti parlamentaro imunitetu. Jis žada „bendradarbiauti su teisėsauga ir įrodyti, kad nėra kaltas“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų