REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eligijus Masiulis dėl pradėto teisėsaugos tyrimo traukiasi iš Liberalų sąjūdžio. Jis taip pat nedelsiant atsisakys Seimo nario mandato, skelbiama partijos tinklalapyje.

Eligijus Masiulis dėl pradėto teisėsaugos tyrimo traukiasi iš Liberalų sąjūdžio. Jis taip pat nedelsiant atsisakys Seimo nario mandato, skelbiama partijos tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ši diena yra pati juodžiausia mano gyvenime. Puikiai suprantu, kad dėl susiklosčiusių aplinkybių negaliu toliau vadovauti Liberalų sąjūdžiui. Nenoriu mesti šešėlio kolegoms, su kuriais daugybę metų dirbome kartu. Taip pat atsisakysiu Seimo nario mandato, nes nesiruošiu dangstytis parlamentaro imunitetu. Manau, kad taip turėtų elgtis bet kuris šiuolaikinis politikas. Bendradarbiausiu su teisėsauga - esu suinteresuotas, kad pradėtas tyrimas baigtųsi kaip galima greičiau. Aš pasirengęs įrodyti, kad nesu kaltas“, - sakė E.Masiulis.

REKLAMA

V.Mazuronis: rimta partija sulaukė rimtų įtarimų

Valdančiosis Darbo partijos vadovas europarlamentaras Valentinas Mazuronis sako, kad iš šiuo metu turimos informacijos matyti, kad rimta partija Liberalų sąjūdis sulaukė rimtų įtarimų. Tai, anot „darbiečių“ vadovo, neabejotinai paveiks šios partijos rezultatus rinkimuose.

„Man buvo ta žinia buvo ganėtinai netikėta. (...) Pasirodė informacija, kad tai galimai susieta su „MG Baltic“, bet daugiau informacijos, kuri leistu daryti vienas ar kitas išvadas kol kas nėra. Aš manau, kad tai yra rimta politinė partija ir tiek kratos tokios gana rimtos, tiek pareikštui rimti įtarimai su konkrečiais skaičiais, tiek buvęs sekimas jų būstinės rodytų, kad STT turi turėti pakankamai rimtos informacijos. Labai norėtųsi ją išgirsti, ir palinkėti, kad ta byla ir kaltinimai nepasibaigtų taip, kaip gana dažnai pasibaigia“, - BNS ketvirtadienį sakė V.Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėsaugos veiksmai opozicinio Liberalų sąjūdžio vadovo atžvilgiu, V.Mazuronio nuomone, tikrai atsilieps rinkimų rezultatams, o kiek stipriai tai paveiks partijos situaciją rinkimuose priklausys nuo tyrimo eigos.

„Teigiamai tikrai neatsilieps rezultatams. Bet kuri partija ir jos vadovas - jei viešai skelbiami tokio lygio kaltinimai, jei daromos kratos tiek būstinėje, tiek vadovų darbo vietose ir daroma su pakankamai viešu nušvietimu, tai aš esu tikras, kad teigiami tikrai nepaveiks. Kiek tai paveiks priklausys nuo konkrečios informacijos, apie ką čia eina kalba, apie tai, kas įvyko“, - svarstė V.Mazuronis.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų