REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Kauliukai (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Pirmą dienos pusę itin atsargūs būkite vairuodami ir darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe: nenorėkite būti protingesni už savo vadovą, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias siekti karjeros.

30

Avinas Pirmą dienos pusę itin atsargūs būkite vairuodami ir darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe: nenorėkite būti protingesni už savo vadovą, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias siekti karjeros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Pirma dienos pusė kur kas palankesnė, tad sudėtingus reikalus tvarkykite iki pietų. Vėliau keblus, nervingas laikas.

REKLAMA

Dvyniai Rytas įtemptas, tad neskubinkite įvykių. Deja, šiandien viskas brangiai kainuos: už „ačiū“ nieko negausite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto, juridinius reikalus. Galimos baudos, netikėtos išlaidos. Nerimas, negera nuojauta, kaip ir pačios problemos, ims sklaidytis po pietų.


SKAITOMIAUSI STRAIPSNIAI:

Tūkstantmečių paslaptis atskleista: žemėlapiai parodė, kas yra piramidžių viduje

„Eurovizijos“ dainų topas: kurioms pranašaujama didžiausia sėkmė?


Vėžys Nors ši diena gana palanki, galite nukentėti dėl per didelių ambicijų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius – jei remsitės jais, o ne savimi, galite pralaimėti. Taip pat nereikia manyti, jog kas nors (visuomenė, įtakingi asmenys, partneriai) paisys jūsų senų nuopelnų, autoriteto.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi. Jei teks bendrauti su vadovybe, būkite konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

Mergelė Būkite atidūs draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Tai permainingas metas – gali tekti staigiai persiorientuoti, kad išgelbėtumėte savo garbę. Jums geras laikas tik iki pietų, vėliau nebereikia savęs niekuo varginti.

Svarstyklės Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų. Pirmą dienos pusę nesiveržkite prie darbų, venkite įkyrių, agresyvių žmonių. Jei nuspręsite nuveikti ką nors reikšminga, reikėtų tai planuoti po pietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŽIŪRIMIAUSIA GALERIJA:


Skorpionas Iki pietų nestokosite ryžto, rizikuosite, labai nemąstydami apie pasekmes. Vis dėlto tai gana sėkmingas laikas, kai greitai sutvarkomi skubūs reikalai, laimima konkurencinė kova. Tiesa, ginčų su artimaisiais venkite: leiskite ir jiems turėti savo nuomonę (kuri, beje, gali būti jums naudinga).

Šaulys Galimos piniginės problemos dėl užsienio partnerių arba sutuoktinio reikalų, kelionės, tačiau šiuo metu nieko nepavyks pakeisti. Atidžiai vertinkite iš užsieniečių gautus pasiūlymus, tiek susijusius su veikla, pinigais, tiek su romantiškais santykiais, – tikėtina, jog apsigausite, nusivilsite.

REKLAMA

Ožiaragis Neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite – galite susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius. Palanki tik pirma dienos pusė iki pietų.

Vandenis Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, svarbų pokalbį atidėkite popietei. Pirmą dienos pusę geriau netvarkyti svarbių profesinių reikalų (nebent telefonu ir tai tik su tuo žmogumi, kuriuo pasitikite). Jei jums reikia rizikuoti, darykite tai po pietų.

Žuvys Nors gana palankus metas, rizikuoti nederėtų. Venkite avantiūrų – tiek darbe, tiek jausmų srityje. Būkite atidesni, atsargesni, jei tektų pasirašyti svarbesnius finansinius susitarimus. Galimi nesklandumai dėl netikusio vaikų elgesio mokykloje.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų