REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Laiminga pora (nuotr. Fotolia.com)

Penktadienio horoskopas: situacijos, kurių šiandien reikėtų išvengti

Gegužės 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

38

Gegužės 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų nuotaika ir savijauta gali būti nekokios. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikrąsias vertybes bei siekius. Nesistenkite perauklėti kolegų, šeimos narių arba darykite tai labai taktiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite nusiteikę aktyviai veiklai. Galite pasinerti į kūrybą, sportą, meilės avantiūras. Skatinsite vaikų iniciatyvą, gal net per daug, o tai rizikinga. Yra pavojus per neapdairumą patirti didelį rūpestį, nuostolį.

REKLAMA

Dvyniai

Gana darbinga diena. Galbūt mėginsite imtis kažko naujo, pasitelkę gabius bendradarbius arba patobulinę veiklos planus. Nepažįstamas asmuo gali padovanoti neįprastų emocijų, idėjų.

Vėžys

Šiandien stengsitės įrodyti savo teisybę, produktyviai dirbti, patikti priešingai lyčiai. Tik kažin, ar kas gero iš viso šito išeis, nes vienur perlenksite lazdą jūs, kitur - aplinkiniai. Pasistenkite pernelyg nepiršti savo nuomonės, reikalavimų.

REKLAMA
REKLAMA

Populiariausia dienos galerija:

Liūtas

Galimi rūpesčiai dėl draudimo, alimentų, palūkanų. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų. Neapgalvoti žodžiai ir veiksmai taip pat nieko gero nežada. Vaikų ir antrosios pusės poreikius protingai ribokite.

Mergelė

Kelionėje, darbe galimi netikėtumai. Galbūt susidursite su žmonėmis, nuo kurių gerokai priklauso jūsų perspektyvos, tačiau nesijausite pasirengę pademonstruoti, ką sugebate. Labiau pasitikėkite savimi.

Svarstyklės

Galimos problemos santykiuose su autoritetingais asmenimis arba valdingomis moterimis. Bus sunku adekvačiai vertinti situaciją. Gali kilti įtarimų dėl tariamai kilnių kai kurių jūsų ar su jumis susijusių žmonių sprendimų, planų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aktyvi, drauginga diena. Bus su kuo pasitarti ir pašmaikštauti. Vienintelė problema ta, kad dėl draugų, pažįstamų pasiūlymų ar paskatinimų gali pernelyg palengvėti jūsų piniginė.

Šaulys

Šiandien būsite neatidūs, išsiblaškę ir stokosite energijos, ypač vakare, kai dėl nuovargio galite pakliūti į avarinę situaciją ar konfliktą. Vis dėlto per dieną padarysite ir gerų darbų.

Ožiaragis

Tikėtina, kad emocionalumas jums nesutrukdys per dieną daug nuveikti, tačiau vakarop jis gali virti dirgliu impulsyvumu ir sukelti problemų. Neprovokuokite agresijos.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien sau leisite pasimėgauti kažkuo, kas kainuoja, bet jums yra malonu ir svarbu. Galite įsigyti abonementą į sporto klubą, bilietą į renginį ar pan. Vakare teks atseikėti ir vaikų poreikiams.

Žuvys

Šiandien daug reikalų tvarkysite paskubomis, tarsi nuo to labai priklausytų, kiek pilna bus jūsų piniginė. Vis dėlto labai svarbu, kad nebūtų dirbama aplaidžiai, nuvertinant kokybę, antraip vakaras nenudžiugins. Rūpinkitės ir sveikata.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų