REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Per daugiabučio laiptinės langą, esantį tarp penkto ir ketvirto aukštų, iškrito keturmetė mergytė. Viskas nutiko mamos akivaizdoje. Tačiau taip žaibiškai, kad kaimynai net nespėjo suprasti, kas įvyko. 

REKLAMA
REKLAMA

 

Atvykę medikai vaiką rado ant žemės. Mažoji, nors ir patyrusi sunkias traumas, buvo sąmoninga. Šiuo metu ji reanimacijoje. 

REKLAMA

,,Būklė atvykus buvo sunki dėl dauginių kaulų lūžių, smegenų sukrėtimo ir lengvos plaučių kontuzijos. Kokie lūžiai, kiek tai pavojinga gyvybei? Dominuoja kojų lūžiai, šlaunikaulio, dubens nežymus lūžis, gaktikaulio ir plaštakų smulkių kaulų lūžiai ir dauginiai nubrozdinimai“, - sako gydytoja Margarita Valūnienė.

Į nelaimės vietą atvyko ir policija. Mama pareigūnams pasakojo, kad mažylė turėjo įprotį išėjusi iš namų laiptinėje pasižvalgyti pro langą.

REKLAMA
REKLAMA

Ir medikai, ir policija sako, kad tokių nelaimių galėtų išvis nebūti. Jeigu jau nesusiprotėta keičiant langus atidaromą dalį įdėti taip, kad neiškristų vaikai, tai mažuosius saugoti kaip savo akies vyzdį.  

Policija ikiteisminio tyrimo nepradėjo, tai vertinama kaip nelaimingas atsitikimas. Vaiko teisių specialistai apie šią šeimą, kur auga dvi mažylės, nieko nežino, mat iki šiol jokių incidentų nebuvo.

Plačiau apie tai – TV3 reportaže.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų