REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Vilniuje žydi sakuros (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Gegužės 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

9

Gegužės 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūs reikalingi, mylimi ir vertinami, tačiau esate linkę sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o priekaištus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pernelyg kuklinatės, neįvertinate savęs ir savo įtakos aplinkiniams. Tai sėkmės metas, kai verta imtis reikšmingų reikalų ir spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime.

REKLAMA

Dvyniai

Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą, prasmę. Spręskite mažas, nykias problemas – kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš nedidelių nesklandumų. Tai puiki diena sudėlioti savo mintis.

Vėžys

Labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite srautui ir sulauksite netikėtos pagalbos. Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kad ir kas nutiktų, tik į gera – šiandien naudinga net prarasti, netekti. Neblogai jausis įsimylėję: vakaras geras romantiškam pasimatymui.

Mergelė

Jums atsiveria didelės galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką plėtodami ne tik profesinius santykius, bet ir asmeninius. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi. Vakaras tinkamas viešnagėms, palankus romantiškoms pažintims.

Populiariausia dienos galerija: 

Svarstyklės

Jus vertins, pripažins. Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga karjerai. Su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę derėtų kreiptis po pietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šviesi diena – nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, ypač partnerių, sutuoktinio, nuomonę apie save ir pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Įveikite jums nepalankių įvykių inerciją!

Šaulys

Pasinaudokite jums siūloma pagalba ir tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Šios dienos romantiškos pažintys laimingos, perspektyvios.

Ožiaragis

Tai, ką šiuo metu svarstote, bus svarbu ilgam, tad gerai pagalvokite, neskubėkite apsispręsti arba įsipareigoti. Plėskite savo galimybių ir įtakos ribas – pakaks jėgų ir sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Ši diena gera ir svarbiam pokalbiui su biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu, kurio nemėgstate.

REKLAMA

Vandenis

Užtarnautų gerų pokyčių metas. Tinka spręsti finansines problemas, geras laikas ir ryžtingam pokalbiui su vadovu. Palanku pirkti vertingus, prestižinius daiktus savo namams.

Žuvys

Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis, ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti stiprius jausmus ir apsispręsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų