REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Angelina Jolie su vaikais (nuotr. Vida Press)

Angelina Jolie – viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių ir net šešių vaikų mama. Aktorė, režisierė, filantropė ir žmogaus teisių aktyvistė visą šią veiklą derina pirmiausia pagal savo šeimos gyvenimą.

15

Angelina Jolie – viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių ir net šešių vaikų mama. Aktorė, režisierė, filantropė ir žmogaus teisių aktyvistė visą šią veiklą derina pirmiausia pagal savo šeimos gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

40-metė A. Jolie kartu su vyru, taip pat aktoriumi Bradu Pittu, augina tris įvaikintus ir tris savo biologinius vaikus: 14-metį iš Kambodžos kilusį Maddoxą, 12-os Paxą Thien iš Vietnamo, Etiopijoje gimusią 11-metę Zaharą, beveik 10-ies metų dukrą Shiloh Nouvel ir 6-erių dvynius Vivienne Marcheline ir Knoxą Leoną.

REKLAMA

Štai 10 Angelinos Jolie minčių apie šeimą, meilę ir motinystę:

1. Vaikai – mano gyvenimo ašis. Aš prabundu trečią valandą nakties su keturiais po kelionės dėl laiko skirtumo susipainiojusiais vaikais ir dviem kūdikiais. Per keletą valandų susitvarkau ir išeinu su reikalais. O po to vėl grįžtu namo. Toks mano darbas (2008).

2. Bus smagu, kaip jie pradės manyt, kad mama ir tėtis yra visai šaunūs. Nes dabar mes jiems nesame „kieti“ mama ir tėtis (2008).

REKLAMA
REKLAMA

3. Mūsų šeimoje stengiuosi juos auginti taip, kad jie gerbtų visus žmones ir rastų draugų visame pasaulyje, kad jaustųsi kaip namuose bet kur šioje Žemėje ir gyventų išties kosmopolitišką gyvenimą. Manau, kad tai ugdo jų asmenybės ir man tai tikrai svarbu (2011).

4. Aš galiu fotosesijai apsirengti seksualiausiais drabužiais ir savo elgesiu jis (Bradas Pittas, – red. past) jis man parodys, kad atrodau gražiai, bet nėra nieko seksualesnio nei namie būti apsuptai vaikų ar skaityti knygas, mokytis ko nors naujo. Jis kartais mane pristabdo, kad nepridaryčiau klaidų, kad pailsėčiau ir šeimoje pasisemčiau stiprybės bei meilės (2007).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Bradas Išplėtė mano gyvenimą taip, kaip aš to niekada neįsivaizdavau. Mes sukūrėme šeimą. Jis – ne tik mano gyvenimo meilė, jis mano šeima. Aš tai labai branginu (2011).

6. Dažniausiai vakarais vis tiek įvyksta taip, kad kuris nors iš jų užmiega mūsų lovoje. Bet prieš įeidami į mūsų miegamąjį vaikai pasibeldžia. Nustatėme bent jau tokią taisyklę, nes mamytei ir tėveliui reikia trupučio erdvės sau (2008).

7. Nuvežu vaikus į mokyklą ir jei turiu dirbti, jie aplanko mane filmavimo aikštelėje. Grįžtu namo. Vakarieniauju su savo šeima. Pusryčiau su šeima. Turiu labai stiprius, labai jaukius namus. Man pasisekė (2007).

REKLAMA

8. Kai keliaujame, aš esu tas žmogus, kuris visa pirmas pasako: greičiau baikite ruošti pamokas ir lekiam pasižvalgyti! Aš verčiau nusivesiu juos į muziejų, leisiu mokytis groti gitara, paraginsiu patiems skaityti ir išsirinkti mėgstamiausią knygą (2011).

9. Turint būrį vaikų puikus dalykas yra tai, kad jie tau primena, jog tu esi tas žmogus, kuris privalo iuos nuvesti į tualetą kai jie užsinori kakoti. Štai kas tu esi! (2013)

10. Norime būti tikri, kad mūsų šeima netaps tokia didelė, kad nebeturėtume užtektinai laiko kiekvieną jų išauginti teisingai. Vaikai yra įsipareigojimas, didesnis įsipareigojimas nei santuoka. Jie – visam gyvenimui (2008).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų