REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinė grupė "Pet Shop Boys" besirengdama koncertui Lietuvoje, Londone davė išskirtinį interviu LNK laidai "Nuo...iki...".

REKLAMA
REKLAMA

Norint gauti žymiojo dueto interviu, reikėjo ne tik siųsti ketinamus užduoti klausimus, bet ir motyvacinius laiškus – kodėl laidai reikia interviu. Grupė pati išsirinko, su kuriais žurnalistais susitiks. Kad interviu įvyks, laidos kūrėjai sužinojo vos prieš kelias dienas, o derybos buvo pradėtos prieš porą mėnesių.

REKLAMA

Interviu vyko vienoje iš muzikos milžinei EMI priklausančių studijų po grupės vadybininko instruktažo, kokių klausimų geriau garsiai neištarti. "Prisipažinsiu - pataikėme ant nelabai kokios "Pet Shop Boys" vaikinų nuotaikos. Tądien jų laukė bent šeši interviu po pusvalandį... Jie buvo pasiruošę "atidirbti". Pasisekė bent tiek, kad buvome antri, o ne šešti. Nors buvo patarta neklausti klausimų apie asmeninį gyvenimą, surizikavau. Ir atsakymai nenuvylė. Vaikinai buvo pakankamai atviri, pasakojo apie savo gyvenimus, savo namus, savo veiklą", - pažymėjo laidos redaktorius Edvardas Žičkus. Duetas taip pat atviravo apie tarpusavio santykius, prisiminė koncertą Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

"Nuo... iki..." laidoje žiūrovai išvys ne tik interviu, bet ir išskirtinį "Pet Shop Boys" archyvą – kadrus iš repeticijų su Liza Minnelli, repeticijų užkulisius, pirmuosius grupės klipus, apdovanojimų ceremonijas. Ir net Crisą Love be kepurės ir juodų akinių nuo saulės – tokį jį įamžinti pavyko landžiam "Nuo...iki..." operatoriui.

"Nuo... iki..." su vaikinais iš naminių gyvūnėlių parduotuvės – balandžio 24 dieną per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų