REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
LeBronas Jamesas (nuotr. Organizatorių)

Perkant krepšinio batelius privalu įvertinti savo poziciją, kurioje žaidžiate ir kur su šiais bateliais bus žaidžiama.

9

Perkant krepšinio batelius privalu įvertinti savo poziciją, kurioje žaidžiate ir kur su šiais bateliais bus žaidžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai aukštaūgiai, besigrumiantys po krepšiu, renkasi stabilesnę, tvirtesnę, gerai amortizuojančią avalynę – dažnas renkasi „LeBron XIII“ batelius dėl čiurnos ir visos pėdos stabilumo bei gausiai išdėstytų „Zoom Air“ oro pagalvių, palengvinančių šuolius.

REKLAMA

Krepšininkas LeBronas Jamesas visada iš avalynės gamintojų reikalaudavo pačios geriausios kokybės. „Iš batų tikiuosi to paties, ko reikalauju ir iš savęs krepšinio aikštėje, - juokavo krepšininkas naujausio modelio pristatyme. – Noriu, kad jie būtų puikūs, trauktų akį, o žaisti dėvint juos būtų nerealiai smagu ir patogu“.

Dirbdami prie „Lebron XIII“ dizaineriai plušėjo liedami prakaitą. Pagrindinės užduotys buvo sukurti batus, kurie leistų krepšinio žaidėjams išnaudoti savo sprogstamąją jėgą, bet tuo pačiu jie norėjo sukurti stebuklą, kurio pagrindinė savybė – komfortas. Tuo tarpų gynėjų grandies žaidėjai renkasi lengvus, į staigius judesius reaguajančius bei jų nevaržančius „Kobe XII“ ar „KD VI“ batelius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir minėjome, itin svarbu žinoti kur bus žaidžiama. Jei tai bus daroma mėgėjiškai, sporto klubų ar mokyklų salėse, didelė tikimybė, kad jų danga nuolatos nebus idealios būklės. Tokiu atveju privalu rinktis batelius su geru pado protektoriumi, dažniausiai sutinkamu „eglutės“ formatu.

Šiuo metu visoje sportinėje avalynėje vyrauja panašios tendencijos – lengvasvoris batelis, megztu batviršiu, reaguojančia amortizacija ir žemu profiliu, tokie kaip „Kobe XII Elite“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų