REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Rūta Ščiogolevaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Ievos Budzeikaitės)

Artėjant jausmingam dviejų scenos deivių – Rūtos Ščiogolevaitės ir Rositos Čivilytės – bendram mamos dienai skirtam koncertui „Dainuojančios mamos“, garsios moterys praskleidžia šydą į savo asmeninius gyvenimus ir išgyvenimus.

25

Artėjant jausmingam dviejų scenos deivių – Rūtos Ščiogolevaitės ir Rositos Čivilytės – bendram mamos dienai skirtam koncertui „Dainuojančios mamos“, garsios moterys praskleidžia šydą į savo asmeninius gyvenimus ir išgyvenimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TĖČIUI ROSITA – VIS DAR MAŽOJI DUKRELĖ

Rosita Čivilytė prisipažįsta, kad motinos diena jos šeimoje ne visada švenčiama. „Nėra taip, kad labai švęstume tą dieną. Šeimoje nerodome daug jausmų“, - sako Rosita, tačiau ilgėliau pamąsčiusi prisimena, kad dukros, Agneta ir Patricija, ją pasveikina visada.

REKLAMA

„Padovanoja gėlių puokštę ir nusiveža papietauti į restoraną. Tokios staigmenos labai džiugina. Gyvenu su tėvu, jis irgi pasveikina, kai išaušta pirmasis gegužės sekmadienis. Tačiau jis, man rodos, nelabai suvokia, kad aš jau suaugusi. Jam visada liksiu mažoji dukrelė“, - šypsosi dainininkė.

JAUNĖLĖS DAINUOTI NEPRIVERS

Išgirdusi klausimą, kokia turėtų būti gera mama, Rosita išsyk ima pasakoti apie savo jaunėlę dukterį Patriciją. „Gera mama - ta, kuri myli, globoja ir priima vaiką tokį, koks jis yra. Mano mažoji, septyniolikmetė Patricija, nenori dainuoti, ir aš jos nepriversiu. Negaliu būti jai mokytoja, ji manęs neklausytų. Patricija ir pati sakė, kad mama jai – tai žmogus, su kuriuo galima atvirai pasikalbėti, prisiglausti, kai reikia. O mokytojos – jau visai kita rolė. Manęs kaip mokytojos jai nereikia. Ji domisi kalbomis, intensyviai mokosi ispanų“, - sako Rosita.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak dainininkės, su vyresniąja Agneta buvo visai kitaip. „Versti dainuoti jos nereikėjo, ji tuo pati degė nuo vaikystės. O paauglystėje atkakliai dirbo ties šia sritimi, manęs vis klausinėdavo „mam, kodėl pas mane dar nėra vibrato?“. Be ypatingų pastangų ir mano raginimų ji tapo profesionale, ir tuo labai džiaugiuosi“, - šypsosi jausmingoji atlikėja ir vokalo dėstytoja.

DOVANAI NEIŠLAIDAUJA

Tuo tarpu Rositos kolegė ir draugė, su kuria jau balandžio 30-ąją juodvi surengs koncertą „Dainuojančios mamos“ – Rūta Ščiogolevaitė – motinos dieną sveikinimų sulaukia dar nedaug. „Dar neturiu to jausmo, kad tai – mano diena. Sūnus antrokas pasveikina, o kiti vaikai – dar labai maži ir nežino šios šventės. Užtat šia proga aš sveikinu savo mamą. Stengiuosi kaskart nustebinti kokia nors smulkmena. Tik stengiuosi neišlaidauti – mamai nepatinka, kai išlaidauju, tad kaip gera dukra noriu jai įtikti“, - juokiasi Rūta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokia yra gera mama pagal Rūtą? “Nėra vieno žodžio. Geros mamos bruožai – tai ne tik kūrybiškumas, atsidavimas ir įsiklausymas, bet ir kritinis mąstymas. Būti mama – sunkus darbas, kurį ne visada pavyksta nudirbti gerai“.

SUJUNGS TALENTUS KONCERTE

Savo talentus dvi dainuojančios mamos Rūta ir Rosita sujungs ir romantiškos muzikos vakarą mamoms skirs Motinos dienos išvakarėse, balandžio 30-ąją Vilniuje, „Vakario“ koncertų salėje, 18 valandą.

Koncerte „Dainuojančios mamos“ žiūrovų laukia romantiškas repertuaras – jausmingas dainas Rosita su Rūta atliks ir duetu, ir atskirai. Dar daugiau romantikos suteiks pianino muzika – akompanuos Paulius Zdanavičius.

Jei norite originaliai pasveikinti savo mamą, skubėkite įsigyti bilietus, kurių reikia ieškoti „Bilietų pasaulyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų