REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
January Jones (nuotr. Vida Press)

Aktorė January Jones nesuka sau galvos dėl to, kad yra vieniša motina.

7

Aktorė January Jones nesuka sau galvos dėl to, kad yra vieniša motina.

REKLAMA

Prieš ketverius metus sūnaus Xanderio susilaukusi žvaigždė žiniasklaidai neatskleidžia, kas yra jos vaiko tėvas.

REKLAMA
REKLAMA

January sėkmingai derina motinystę su aktorės karjera ir praėjusiais metais baigusi darbą „Reklamos vilkuose“ toliau vaidina seriale „Paskutinis vyras žemėje“. Aktorė įsitikinusi, jog tai suderinama net ir vienišoms motinoms.

REKLAMA

„Kalbant apie buvimą vieniša motina – man niekada nebuvo kitaip, – aiškino ji interviu britų žurnalui „You“. – Mes, moterys, dažnai vienos kitas plakame, bet aš nekreipiu į tai dėmesio. Turėtumėme palaikyti vienos kitas, o ne teisti. Laimei, mane supantys draugai yra stiprūs, todėl niekada niekada nesusidūriau su tuo, kad būčiau kritikuojama arba kas nors manęs gailėtų. Niekada nejaučiau jokios gėdos. Manau, iš to tik pasijuokčiau“.

REKLAMA
REKLAMA

38 metų aktorė augo kartu su savo dviem seserimis ir tėvais Pietų Dakotoje. Būtent vaikystėje jai buvo įdiegtos pagrindinės vertybės, kurios jai padėjo auginti Xanderį, nenutraukiant darbo.

„Būti motina yra sunku, nesvarbu, koks tavo šeimos ritmas, – sakė ji. – Bet aš manau, kad vaikams labai naudinga matyti dirbančias motinas, o motinoms – turėti kažką be vaiko, į ką galėtų susikoncentruoti asmeniškai ir psichologiškai. Mano mama buvo – ir vis dar yra – dirbanti moteris, labai ją už tai gerbiu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai nedirba January labiausiai mėgsta leisti laiką su savo berniuku, kur nors jį išsivežti ir tenkinti jo norus.

„Turint vaiką geriausias dalykas yra tas, kad man taip pat tenka vėl daryti tuos vaikiškus dalykus, – šypsojosi ji. – Xanderį domina mokslas, dinozaurai ir „Lego“ – labai berniukiški dalykai. Bet jam taip pat patinka, patinka, patinka filmai ir muzika. Mes dažnai vaikštome į kiną, todėl jis atsimena tekstus. Manau, kad jis turi ambicijų tapti roko žvaigžde, matyt, ruošiasi groti gitara, pianinu, būgnais ir dainuoti!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų