REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
T. Jankauskaitės nauja kolekcija – vasaros švenčių mylėtojoms (nuotr. Organizatorių)

Lengvais, plazdenančių šilkinių žiedlapių aksesuarais išgarsėjusi dizainerė Toma Jankauskaitė kviečia pasitikti vasaros sezoną ir pristato savo ženklo „Toma Accessories“ suknelių bei aksesuarų kolekciją „Summer‘16“.

28

Lengvais, plazdenančių šilkinių žiedlapių aksesuarais išgarsėjusi dizainerė Toma Jankauskaitė kviečia pasitikti vasaros sezoną ir pristato savo ženklo „Toma Accessories“ suknelių bei aksesuarų kolekciją „Summer‘16“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Naujausioje mano kūrinių kolekcijoje – suknelės ir aksesuarai, kuriais galima puoštis įvairiausiomis progomis šiltuoju metų sezonu. Laukia daugybė vasaros švenčių ir festivalių, merginos ir moterys jau planuoja atostogas Lietuvos pajūryje ar saulėtuose užsienio kraštuose, norėdamos ne tik pailsėti, bet ir puikiai atrodyti“, – sako T. Jankauskaitė.

REKLAMA

„Ne paslaptis, kad vasara – geidžiamiausias būsimų nuotakų laikas, todėl siūlau ir keletą suknelių modelių, skirtų būsimoms jaunosioms, kurios siekia susikurti žaismingą, netradicinį įvaizdį ar galbūt planuoja šventę šiltuose kraštuose“, – tęsia dizainerė. „Toma Accessories“ vasaros kolekcijoje – ir kūrėjos vizitine kortele tapę aksesuarai: auskarai, kaklo papuošalai, į plaukus ir rūbus segamos gėlės iš lengvų, pastelinių ar ryškiaspalvių žiedlapių. „Šios kolekcijos koloritą ir modelius padiktavo metų laikas. Tiek suknelėse, tiek papuošaluose išlaikytas lengvumas, gaivumas. Dominuoja pasteliniai, šviesūs atspalviai ir keletas ryškesnių, sodresnių spalvų – ciklameninė, mėlyna ar amžina klasika tapusi juoda“, – pasakoja kūrėja. „Artėjančios vasaros topas – apnuoginti pečiai“, – akcentuoja dizainerė, siūlanti ne tik sukneles, atveriančias pečius, bet ir įliemenuotus, figūrą išryškinančius bei jos pačios dažnai dėvimus „oversize“ modelius. Pastaruosius renkasi ne tik laisvus siluetus mėgstančios klientės, bet ir būsimos mamos.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir ankstesnės T. Jankauskaitės kolekcijos, ši skirta romantiškai, žaismingas detales mėgstančiai merginai ar moteriai – tai, kuri mėgsta subtiliai puoštis ir būti pastebėta.

„Toma Accessories“ vasaros kolekcijoje naudojama viskozė, medvilnė, poliesteris, gipiūras. Didžioji dalis audinių neturi savybės glamžytis, o tai itin aktualu, jei drabužis renkamasis vasaros atostogoms ar kelionei.

T. Jankauskaitė džiaugiasi, kad jos kūriniais mielai puošiasi ir žinomos moterys: aktorė Jurgita Jurkutė, televizijos ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė, žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva, radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė, modelis Eva Saikovska, laidų vedėja ir kulinarė Beata Nicholson, aktorė Justė Zinkevičiūtė, televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, stilistė Agnė Gilytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų