REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių apygardos teismui perduota byla, kurioje 54 metų telšiškis kaltinamas itin žiauriu sugyventinės nužudymu.

Šiaulių apygardos teismui perduota byla, kurioje 54 metų telšiškis kaltinamas itin žiauriu sugyventinės nužudymu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaltinamasis jau buvo teistas už moters nužudymą 2006 metais ir laisvės atėmimo bausmę Pravieniškių pataisos namuose atlikinėjo iki 2013 metų gegužės, kada lygtinai buvo paleistas.

REKLAMA

Kaip pranešė Generalinė prokuratūra, paleistas iš kalėjimo vyras įsidarbino trinkelių klojėju Kretingoje. Ten kiekvieną savaitę važinėdavo iš namų Telšiuose, kur gyveno su 47 metų moterimi, su kuria susipažino ir apsigyveno, grįžęs iš kalėjimo. Sugyventinė žinojo, kad vyras buvo teistas už nužudymą. Gyvenant drauge, moteris ne kartą buvo sugyventinio sumušta, tačiau į policiją nesikreipė.

Tragiška konflikto pabaiga

Po Kalėdų į skambučius neatsiliepiančios moters pasigedo giminaičiai. Seseriai nuėjus į butą, durys buvo atrakintos, tad lengvai patekusi į vidų, ji rado jau mirusią, žiauriai sumuštą seserį. Iš karto po to sulaikytas įtariamasis sugyventinis nurodė, kad po darbų grįžęs į namus Kalėdoms rado sugyventinę girtą. Jam paprašius draugės daugiau nebevartoti svaigiųjų gėrimų, ši neklausė – pasak jo, pasislėpusi kitame kambaryje ir toliau svaiginosi.

REKLAMA
REKLAMA

Ant girtos gyvenimo draugės supykęs vyras reikalavo moters liautis gerti, priešingu atveju grasino paliksiąs. Konfliktas baigėsi smurtu, o kai smarkiai sumušta ir sunkiai ant kojų nesilaikanti moteris atsigulė į lovą, o jos sugyventinis išvažiavo pas gimines į Klaipėdą. Sužinojęs, kad jo ieško policiją, įkalbėtas pažįstamo, vyras prisistatė pats.

Kaltinamajam gresia laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų