REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Donato Montvydo koncertas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Ketvirtadienio vakarą „Compensa“ koncertų salėje šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse, atlikėjas D. Montvydas, užbaigė koncertinį turą „Tai mūsų laikas“.

10

Ketvirtadienio vakarą „Compensa“ koncertų salėje šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse, atlikėjas D. Montvydas, užbaigė koncertinį turą „Tai mūsų laikas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bene ambicingiausio 10 Lietuvos miestų aprėpiančio turo galėtų pavydėti ne vienas šalies atlikėjas, ne tik dėl to, kad bilietai į koncertus kai kuriuose miestuose buvo išpirkti dar likus 3 savaitėms iki koncerto, bet ir dėl to, kad prie turo dirbo net 20 žmonių komanda.

REKLAMA

Paskutiniame turo koncerte nuaidėjo ne tik kūriniai iš naujausio Donny Montell albumo #B.L.C.K, bet ir ankstesni dainininko hitai. Tarp jų – gerokai patobulinta į 2010 metų „Eurovizijos“ dainų konkursą pretendavusi „Running fast“ versija ir didžiules ovacijas sukėlusi „Mano Vasara". Dainininkas neužmiršo ir 2012 metų „Eurovizijoje“ nuskambėjusios „Love is Blind“ . Sukeldamas dar didesnį publikos pasigėrėjimą, dainininkas atliko legendinį suktuką.

REKLAMA
REKLAMA

Atliekant vieną stipriausių naujojo atlikėjo albumo kūrinių – „Don‘t Touch Me“ – į duetą prisijungė dainos bendraautorius, talentingasis prodiuseris ir reperis Gytis Valickas. Prie #B.L.C.K kūrybinio proceso nemažai prisidėjęs atlikėjas paskutiniojo turo koncerto proga skyrė bičiuliui kelis žodžius.

„Paskutinis tavo turo koncertas. Tikėkimės, ne paskutinio turo. Ačiū tau už tai, kad galiu būt šioj scenoj kartu“, – D. Montvydui ir visai komandai dėkojo G. Valickas.

Šokių muzika ir energingu šou publiką užvaldęs D. Montvydas nemažai dėmesio skyrė moteriškai publikos pusei. Ne veltui, merginų klyksmo čia pakako. Bene talentingiausias Lietuvos atlikėjas pademonstravo ne tik ištobulintą vokalą, bet ir itin lankstų ištreniruotą kūną bei šokio sugebėjimus. Puikus vokalas, energija ir nuoširdumas – trys D. Montvydo koncerto saldėsiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nėra dviejų personažų gyvenime ir muzikoj. Yra vienas – tas pats aš“, – gerbėjų ovacijas kėlė „Eurovizijoje“ šalį antrą kartą atstovausiantis dainininkas.

Fanams D. Montvydas surengė staigmeną – iš publikos išsirinkęs žiūrovę, paprašė jos telefono. Su šiuo jis vaikščiojo po sceną, filmavosi ir siuntė erotiškas užuominas. Deja, iš jaudulio pamiršo įjungti telefono kamerą ir nieko nufilmuoti nepavyko. Nieko baisaus, už šį nesklandumą jis vėliau atsilygino dar didesne doze romantiško pašnekesio.

REKLAMA

„Man reikia vieno telefono, kurį priduosime turguj. Juste, mažytis prisiminimas apie mus, mes galime sau leisti. Ei, Justė labai simpatiška, labai. Juste tu šalia, niekas netrukdys. Ar išdrįsi man pažiūrėti į akis“, – gerbėją Justę audrino D. Montvydas.

Ką jau ką, bet bendrauti su publika dainininkas moka. D. Montvydas atskleidė, kad net vaikystėje lankydamas muzikos mokyklą kai kuriems artimiems žmonėms bijojo prisipažinti, jog dainuoja. „Nuo to laiko, kai sudalyvavau pirmame televizijos projekte aš išdrąsėjau, tapau pasitikintis savimi“, – žiūrovams atsivėrė atlikėjas.

REKLAMA

Kol pasakojo apie savo asmeninį gyvenimą kažkur iš publikos pasigirdo mažos mergaitės balsas. „Ką jis čia kalba, greičiau paleiskite muziką.“ – nugirdęs mergaitės komentarą jį pakartojo D. Montvydas. – „Aš viską girdžiu, greičiau, pradedam“.

Tarp dainų atlikėjas neretai užsimindavo apie savo giminaičius, bičiulius ir visus jam artimus žmones. Ne išimtis ir koncerte nešina dukra pasirodžiusi atlikėjo žmona Veronika Montvydienė.

„Ji nori matyti charizmatišką D. Montvydą namuose, tačiau tai be galo sudėtinga. Čia yra mano dukrytė ir žmona Veronika. Tai yra mano prisipažinimas – jūs esate man patys svarbiausi“, – šiltus žodžius nuo scenos šeimai siuntė žvaigždė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Uždainavęs šių metų „eurovizinį“ „I‘ve been waiting for this night“, dainininkas į rankas čiupo savo dukrytę Adelę. Tai – bene švelniausias koncerto momentas. Mergytė mojavo tėčio gerbėjams, o vėliau gavo progą pasireikšti į mikrofoną. „Alio“, – nedrąsiai ištarė Adelė. Tai sukėlė neeilines ovacijas. 

Ant scenos dar didesnį sąmyšį sukėlė drauge pasirodę „Radistai“ Rolandas ir Jonas. Kartu su scenos žvaigžde jie atliko bendrą darbą „Wicked Games“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų