REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Flirtas (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas 12 zodiako ženklų: puiki diena žaismingam flirtui

Balandžio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Balandžio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien galite netikėtai praregėti, suvokti apribojimus ir kai kurių planų nerealumą. Geriau jausitės, jeigu nepuoselėjote didelių ambicijų. Galite padaryti sprendimą aktualiu klausimu arba šia prasme patarti antrajai pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite nusiteikę pokalbiams apie okultinius dalykus, psichologiją, erotiką. Verčiau venkite rizikos, atsitiktinio sekso. Į vakarą vis daugiau filosofuosite ir stebinsite pašnekovus savo požiūriu bei iškalba. Turbūt ką nors rimtai sužavėsite.

REKLAMA

Dvyniai

Jeigu šiuo metu esate kelionėje ar mezgate internetines pažintis, jūsų laukia įspūdžiai. Jei ne, būsite nusiteikę praktiškai planuoti ateitį, profesinius ir asmeninius reikalus. Aiškiau suvoksite praeityje padarytas klaidas.


ŽIŪRIMIAUSIA GALERIJA:


Vėžys

Dieną gvildensite profesines ar globalias problemas, o pavakarę pereisite prie asmeniškesnių dalykų. Pokalbiai su pažįstamais žmonėmis, svetimos patirties įvertinimas leis geriau susivokti noruose ir tiksluose.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Iki pietų neblogai seksis tvarkyti kasdieninius reikalus, palaikyti įprastus pokalbius, kontaktus, o vėliau viskuo imsite bodėtis, pajusite nykų pastangų ir šnekų tuštumą. Jums tiesiog reikia ramybės, poilsio.

Mergelė

Iki pietų galite nekaip jaustis, tarsi jums labai trūktų poilsio ir pasitikėjimo savimi. Popiet nebebūsite tokie inertiški ir atsiriboję, tačiau nuotaikos kaitaliosis, stigs vidinės harmonijos, kurios iš jūsų visi taip tikisi.

Svarstyklės

Šiandien jausite emocinį ir fizinį pakilimą. Diena turėtų būti produktyvi. Galbūt įsižiebs viltis ištaisyti kai kurias klaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikriausiai dėmesį nukreipsite į nuosavybę, verslą, pinigus ir su jais susijusius reikalus. Pasisaugokite sukčių. Galbūt pasiseks, jeigu dovanomis sieksite priešingos lyties palankumo, atleidimo.

Šaulys

Šiandien galite tikėtis susitikimų su seniai matytais žmonėmis, giminaičiais. Tačiau bus nemalonu, jei į paviršių iškils senas melas ar garbės nedarantis įvykis. Venkite paviršutiniškumo, lengvabūdiškų nuotykių, netakto.


ŽIŪRIMIAUSIA GALERIJA:


Ožiaragis

Iš ryto gali kiek streikuoti virškinimo sistema arba rūpesčių sukels namiškiai. Neimkite giliai į širdį nereikšmingų dalykų. Venkite nemalonių diskusijų. Popiet užplūs romantiškos nuotaikos. Tikėtinas jaudinantis pasimatymas.

REKLAMA

Vandenis

Regis, šios dienos situacija neleis atsipalaiduoti, reikalaus dalykinio susikaupimo, pareigingumo. Kita vertus, būsite nusiteikę susitikimui su jums patinkančiu priešingos lyties atstovu ir apie tai svajosite.

Žuvys

Neblogai seksis tvarkytis darbe ir namuose, spręsti šeimos reikalus. Popiet galite atsidurti draugų kompanijoje, susitikti su naujais pažįstamaisiais. Labiau paisykite antrosios pusės poreikių, jeigu norite gerų santykių, meilės.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų