REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Marijonas Mikutavičius (nuotr. Ryčio Šeškaičio)

Grandiozinį turą didžiausiose Lietuvos arenose surengęs Marijonas Mikutavičius jau šį mėnesį pirmą kartą pasirodys Dubline. Ištikimiausi atlikėjo gerbėjai balandžio 23-ą rinksis „Olympia Theatre“, kur pasirodymus yra surengusi ne vien pasaulinio lygio žvaigždė.

29

Grandiozinį turą didžiausiose Lietuvos arenose surengęs Marijonas Mikutavičius jau šį mėnesį pirmą kartą pasirodys Dubline. Ištikimiausi atlikėjo gerbėjai balandžio 23-ą rinksis „Olympia Theatre“, kur pasirodymus yra surengusi ne vien pasaulinio lygio žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koncerto organizatoriai „Dublin City Events“ nusiteikę entuziastingai, iki atlikėjo pasirodymo liko tik apie porą savaičių. Pats Marijonas papasakojo, ko publikai tikėtis, neabejoja, kad koncertas bus linksmas ir atskleidė, ko reikia, kad renginys Airijos sostinėje įsimintų ilgam.

REKLAMA

M. Mikutavičius Dubline koncertuos pirmą kartą. Paklaustas, kokių lūkesčių turi Airijos sostinės publikai, atlikėjas tikino nieko ypatingo iš auditorijos nesitikintis. „Tiesiog manau, kad jie turėtų laukti mano koncerto, o viskas, ko norėčiau, tai kad susirinktų tie žmonės, kuriems patinka muzika, kurią grojame, žmonės, kurie mėgsta siautėti ir linksmintis. Nors iš tiesų manau, kad lietuviai, gyvenantys Dubline, anksčiau ar vėliau sudublinėja ir tampa tikrais siautėtojais. Tikiuosi, kad jie tokie koncerte būtent tokie ir bus“, – kalbėjo M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar nesibaimina koncertuoti emigrantams, mat lietuvių atlikėjams ne kartą anksčiau koncertai užsienyje yra apkartę dėl susirinkusiųjų gerbėjų elgesio, Marijonas patikino tokių dalykų nesureikšminantis.

„Aš nesibaiminu nieko. Gyvenime esu koncertavęs proletariatui, milijonieriams, studentams ir moksleiviams, baikeriams. Abejoju, ar kažką naujo dar gyvenime pamatysiu. Sutinku, kad labai daug priklauso nuo publikos, be jokios abejonės. Laikau save pakankamai profesionaliu, taigi, su bet kokia publika turiu mokėti bendrauti. Tiesą sakant, iki šiol mums labai gerai sekėsi. Nemanau, kad Dublino žmonės yra kažkokie labiau laukiniai ar labiau karališko kraujo. Žmonės visur tokie patys“, – įsitikinęs jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paprašytas papasakoti apie Dubline planuojamą koncertą ir tai, ką jame išvys gerbėjai, M. Mikutavičius sakė suprantąs, kad publikai vien muzikos šiais laikais nebeužtenka. „Kažkokių ypatingų blizgučių neturiu. Žinau, kad žmonėms nebeužtenka vien muzikos, reikia ir daugiau kažką pasakyti. Deja, man neišeina to pasakyti. Dramblių ten nebus, dirbtinių fontanų koncerte nebus, šokančių pusnuogių merginų irgi nebus, jei merginos iš publikos neišsirengs. Tai bus normalus roko koncertas, kuriame mes atsiduosime ir dainuosim savo dainas. Man atrodo, kad Lietuvoje mes turime tą reputaciją, kad paprastai mūsų koncertuose žmonės neliūdi. Tikiuosi, kad tokią reputaciją susikursime ir Dubline“, – tikisi M. Mikutavičius.

REKLAMA

Pasiteiravus, koks turėtų būti koncertas, kurio įspūdžiai išliktų ilgam, Marijonas paaiškino, kad pirmiausiai užkulisiuose turėtų būti bent butelis „Jack Daniels“, kurio jis galėtų gurkštelėti nulipęs nuo scenos po koncerto, o tuo pačiu ir užsirūkyti.

„Aš absoliučiai neabejoju, kad koncerto pabaiga bus tokia, kokia ji ir turi būti. Su džiaugsmu, lengvai apgirtus, su klyksmais ir stovinčiais žmonėmis. Taip visada buvo, ir manau, kad taip visada ir bus“, – pasakojo Dubline balandžio 23-ą koncertą surengsiantis M. Mikutavičius. Į atlikėjo koncertą bilietais prekiaujama visose Lituanica parduotuvėse bei ticketmaster.ie ir dublincityevent.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų